Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
neten, egy közösségi oldalon, 3 és fél éve együtt vagyunk, 200 km a táv, jövő tavasszal összeköltözünk
ő 32F, én 26N
Közös havernál, "házibuliban" (kb 6-7 ember összejött iszogatni és dumálni), utána még sokáig haverok voltunk, mielőtt összejöttünk.
22L (akkor 19L)
Internetes társkeresőn hét éve. Már öt éve házasok vagyunk és van két kisgyerekünk is.
35 és 36 évesek vagyunk.
Egy barátnőm adta meg neki a facebookomat, aztán 5 évig csak ismerősök voltunk majd több mint egy éve összejöttünk. :)
21/L
Mi a itt ismerkedtünk össze. A párom válaszolt a kérdésemre. Eleinte senkivel sem akartunk járni. Egy hét internetes beszélgetés után találkoztunk, barátkoztunk és a következő (második) találkozásunknál megcsókolt. A legnosztalgikusabb pillanatnak tartom az életemben. Csupán 2 hónapja járunk, de nagyon szeretem.
Ő 21 éves, én 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!