Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtél meg a (z) ex/jelenlegi pároddal?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy hol ismerkedtetek meg a volt- vagy a jelenlegi párotokkal?! Internet, tömegközlekedés, buli, stb.?! Kort és nemet is írjatok légyszíves, illetve hogy mennyi ideje vagytok együtt.
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 13. 16:36
2/22 anonim válasza:
Itt. Több mint egy évig tartott.
3/22 anonim válasza:
Exek közül az egyiket a főiskolán, a másikat társkeresőn ismertem meg. Aki mostanában a szívemet meg tudja dobogtatni, őt pedig munkahelyről ismerem.
5/22 anonim válasza:
szórakozóhelyen. 8hónapja.
én 24l, ő 25.
érdekesmód az előzőekkel is hasonló mód ismerkedtem meg.
ott egyik 2évig volt, a másik olyan másfél év.
6/22 anonim válasza:
osztálytársak voltunk.
Hat éve házasok.
25n 27f
7/22 anonim válasza:
Interneten, és több mint egy éve vagyunk együtt.
(L)
8/22 anonim válasza:
Házibuliban, 16 évesen (a férjem 18 volt akkor). Azóta vagyunk együtt, 26 éve. Persze olyan kölökfejjel anno még nem házasodtunk össze, azt jóval később tettük meg.
9/22 anonim válasza:
A jelenlegivel a munkahelyemen.
10/22 anonim válasza:
Honfoglalón lassan 4 éve :) Még mindig együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!