Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek? Hol ismerkedtél meg a pároddal vagy az exeiddel?
chat.hu még nagyon régen
utoljára meg tinderről,de annak is vége
Az első facebookon írt rám nem lett hosszú életű a kapcsolat
A mostanival a valóéletben találkoztam egy utazáson 2 éve együtt vagyunk.
Eddigi 3 páromat így ismertem meg:
Középsulis évfolyamtárs
Egyetemi csoporttárs
Haverom rokona
Régen chat.hu-ról 2, később netes társkeresőről lett pár rövidebb kapcsolatom. A férjemet szintén ugyanezen a társkeresőn ismertem meg. Én 6 hónapja voltam regisztrált amikor megismerkedtünk, ő csak 2 hete. Ő írt rám először, és 5 éve vagyunk házasok:)
Osztálytársakkal- iskolatársakkal, baráti körből, munkahelyen stb elvből nem jöttem volna össze senkivel.
Én szinte minden eddigi barátommal a neten ismerkedtem össze. Nem nagyon volt önbizalmam személyesen ismerkedni.
Mostani barátommal 3,5 éve vagyunk együtt és chat.hu oldalon ismerkedtünk meg.
Gratulálok! akinek sikerült társat szerezni,sok boldogságot nekik!
Sok ismerősömnek sikerült társat szerezni chat.hun!
ismeretlenek.hun!
love.hun,páratlan.hun!
Életem első flörtje gimis bulin volt, az első párkapcs rockbulin.
Eszembe jutott egy futó kalandom: egy táborban, hagymazabálást követően belém zúgott egy gyönyörű, alig 20 éves lány, a többi csávó irigykedett rám, érthető okokból. Azt, hogy a hagyma miért nem zavarta, nem tudom; nem éreztem, hogy ő is behagymázott volna. :D Vadul tudott csókolni... sok is volt abból... De a külseje, meg a lelke csodálatos volt... Sajnos , a csaj külföldi lévén, nem láttuk többet egymást. Elvileg utánamehettem volna, csak hát körülményesnek találtam ezt a verziót...
Egyszer egyik munkahelyemen rám tapadt egy csaj, aki nem jött be nekem... visszagondolva nem volt rossz nő, csak eléggé zizi... Talán jobb is volt így, hogy leráztam.
(hetero)30+F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!