Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek társkeresőn ti nem féltek találkozni? Hogy győzitek le a félelmeiteket? 21L
1. önbizalomhiányban szenvedsz elég erősen, inkább ezt és az agyadat tedd rendbe! tanuld meg szépen látni magad!
2. ha rendbe tetted az önbizalmadat, akkor máris lazábban fogod venni az egészet, mert mitől is félnél? találkoztok, és ha nem jön össze, hát bumm, jön a következő
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mind nagyon pozitívan hatott rám, úgyhogy nyomtam is zöld kezeket :)
Aki írta a negatív tapasztalatait őszintén sajnálom, ez szörnyű érzés lehet :( sajnos ettől én is félek, mert utána nem biztos,hogy lenne önbizalmam újra próbálkozni.
Tapasztalt vagyok ilyenben.
Nem köntörfalazok: az én küldöm, nem éppen előnyös.
Én mégis csak elmegyek, lesz - ami lesz alapon.
Ha nem jön el, vagy távolról meglát és úgy hagy cserben - akkor így jártam. Van másik, ismerkedek tovább.
Mit ne mondjak, ilyen az élet, amihez hozzátartozik a kudarc is. A negatív élményeket is át kell élned.
Bár lehet, hogy pont te mondasz rájuk nemet. Ez is benne van a pakliban.
Minden esetre sok sikert!
ugy hogy nem veszem komolyan.
ez csak egy tali, ha nem jol sul el 5 perc az egesz, total hulyeseg idegeskedni rajta. ha meg jo lesz, ako szuper.
es nem kell mindenkinek megfelelni, tetszeni. tulzik az aki olyat var el magatol. Egyszeruen emberek vagyunk, nem birsz mindenkinek tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!