Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos egy társkeresőn csak az idejét vesztegeti igaz?
Megnéztem néhány társkereső oldalt. Láttam csomó kigyúrt félmeztelen, jóképű macsót a pasik között.
Én nem vagyok ilyen.
Ezek logikus a kérdés mennyi esélyem is van az ilyenekkel szemben? Ők sokkal értékesebb pasik a nők szemében, mint én.
Egyrészt:
-Mindenki szemében más az átlagos és más a jóképű. Nem mindenkinek jön be a kigyúrt, ahogy nem mindenkinek jön be a testes sem
-Nem mindenki a macsót keresi.
Szóval pont u.annyi esélyed van, mint nekik.
Egyéni véleményem: Tojok a kigyúrt palikra, a macsókra meg még annál is jobban. Nem tetszenek.
Jajj, te nőként ne okoskodj csak... Könnyű úgy beszélni, amikor nem voltál soha a másik oldalon. A többszörös férfitöbbség teljesen megszokott ilyen oldalak esetében.
Ha 7-8x os női többlet lenne és is tudnék okoskodni, hogy milyen jó és élvezetesek ezek az oldalak...
Nem sok esélyed van szerintem, a kettes hozzászólásán meg jót röhögtem :D
Persze, egyenlő esélyek :D
Átlagos srácként tényleg nincs sok esélyed. A szöveg és hasonlók senkit sem érdekelnek. (Konkrétan meg is vizsgálták és a társkeresőn lévő nők 98%-a kép alapján döntötte el, hogy megnézi e a férfi teljes profilját. Vicces, hogy itt egy csomó ember úgy érzi, hogy a tényeket simán felülírhatja a saját személyes véleménye.)
Próba, szerencse alapon azért megpróbálhatod. Matematikailag van esélyed.
#2: Ugye nem gondoltad komolyan, amit írtál? Szerinted ugyanannyi esélye van csajozás terén C. Ronaldonak és a magyar bikicsunájnak? Kérlek, mesélj még! :D
Én se vagyok egy szám saját véleményem szerint, de pl én a barátnőmet tinderen ismertem meg és ő meg azt mondta, hogy szinte mindenki egyforma volt csak én lógtam ki a tömegből.
Szóval nem lehetetlen, de kevés az értelmes lány a netes társkeresőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!