Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti be valljátok a feleségetekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti be valljátok a feleségeteknek, hogy anyátok főztje jobban ízlik?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 17:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Nincs mit bevallanom, mert nekem jobban ízlik amit a feleségem főz. Édesanyámé is jó, de a feleségem több fűszert használ, ő ezt szokta meg, már 12 éves korától magára főzőtt, szóval gyakorlott volt 24 évesen, mikor összejöttünk. Finomabb amit ő készít.

Igazi főnyeremény! Egy álmom vált valóra, mikor kiderült, hogy a kedvenc édességeimet is meg tudja csinálni, karamellszószt, és palacsintát. Anyu ezeket nem tudja. Próbálkozott párszor az évek során, de soha nem sikerült neki. Mikor még otthon éltem, csak akkor ettünk palacsintát, ha a nagyi hozott. Karamellt meg csak a mekis fagyival.

Most bármikor ehetek, ha jelzem, hogy szeretnék.:)

Amúgy én is tudok főzni ezt-azt, ha nagyon muszáj, bár az édességeimet meg sem próbálnám. Éhen nem halnék, de nincs és nem is volt rá szükségem, hogy magamra főzzek. Egyrészt soha nem éltem egyedül, 22 évesen jöttem el otthonról, a feleségemhez. Másrészt mert ő szereti csinálni, illetve munkanapokon örülök amikor hazaesek 10-12 óra talpalás után, nem hiányzik a főzőcske. Ő viszont hamarabb hazaér. Cserébe csinálok más hasznos dolgot. Nem úgy van az, hogy minden házimunkát a szerelmem csinál. Én is kiveszem a részem. A főzés nálunk olyasmi, ami kivételesen csak az övé, de ez mindkettőnknek jó így.

Egyébként őszinte vagyok hozzá alapból, és kérte is, hogy mondjam, ha valami nem ízlik. Nem szokott probléma lenni. Évente 1-2 alkalommal elsózás előfordul, vagy picit túlfő a tészta, de akkor sem ehetetlen a kaja. Kb ennyi. Soha nem bántóan beszélek hozzá, és ő is tudja, ha nem úgy sikerült valami, nem sértődik meg, nem olyan. (nem egy hisztérikát vettem el). Ha hazudnék, az esne rosszul neki.

2017. jan. 3. 03:03
 32/37 Szegfűszeg válasza:

Ez szerintem emberfüggő. Attól függ, hogy mennyire érzékeny a témára.

Én speciel el is várnám, hogy megmondja. Csak nem mindegy, hogy hogy tálalja. Ha jó kapcsolatot tudok kialakítani az anyósommal, akkor elkérem a tőle a receptet, ahogy ő szokta, hogy legközelebb úgy csináljam. Ezzel meg is lenne oldva a probléma. :-) De ez attól is nagyban függ, hogy kinek milyen a problémamegoldó képessége. És milyen magas az IQ-ja. Mert ezen besértődni.. hogy őszinte legyek elég nagy butaság. Mindenkinek megvan a maga szájíze.

Én javasolnám, hogy előbb ilyen bevezetővel kezd! De ha rossz a kapcsolat a feleséged és az anyukád között, akkor inkább ha kell rágás nélkül is, de nyeld le amit eléd tesznek! :-D Azt a szitut csak nagyon kevés nő képes jól kezelni.

Vagy kérd el te a receptet, főzd meg és kóstoltasd meg vele mélyen hallgatva, hogy honnan van. Ha ízlik neki, akkor közös megegyezéssel legközelebb már úgy csinálja. :-D Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

2017. jan. 5. 09:48
 33/37 anonim válasza:

Merné mondani... :D Én megtanultam főzni Ő tanulja meg megenni! És ezt komolyan mondom. Mondd, hogy kicsit több ez vagy az leheten benne..vagy így vagy úgy lehet jobb lenne...de hogy hasonlítgasd... Ez olyan mintha azt mondaná neked, hogy jujj az apám jobban vezet vagy jobban meg csinálja a "férfi munkát"...

Tudom, hogy főz az anyja...nem rosszul maximum egyhangúan.

2017. jan. 5. 19:20
 34/37 anonim válasza:

MEG LEHET E (nem meg e lehet).

Dicsérd, de miért kéne az anyukádhoz hasonlítani??? Ő is hasonlítgat az apjához?neked hogy esne?

Ha valami nem ízlik mondd meg...mert ha nem akkor eheted legközelebb is :D

2017. jan. 5. 19:26
 35/37 anonim ***** válasza:
Ha valami nem ízlik akkor ne úgy mondd neki, hogy anya főztje jobb. Inkább azt közöld vele, hogy mi nem ízlik rajta. Akkor legközelebb tudni fogja mit csináljon másképp. Ezen nem kell és nem is lehet megsértődni, mindenki másképp főz egy kicsit.
2017. jan. 7. 09:04
 36/37 anonim ***** válasza:

Van amit az édesanyám nagyon jól csinál, ezt elmondtam a páromnak is. Ő van annyira érett Nő, hogy odament a mamámhoz és kérte, hogy mutassa meg hogyan csinálja.

39F

2017. jan. 15. 14:06
 37/37 anonim ***** válasza:
Az nem volt opció, hogy anyád neked mutassa meg?
2017. jan. 15. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!