Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan valljátok be az érzéseiteket egy fiúnak? Most olyanokra vagyok kíváncsi, akik már csináltak ilyet, és nem csak azt mondogatják, hogy ez a fiú dolga.
A nők alattomos taktikákat választanak, amit nagyon ritkán lehet megfejteni. Ahelyett, hogy 1 szóban kinyögnék mit akarnak. Ehhez túl gyávák.
Ez egy hülye általánosítás, ami szi te minden nőre igaz.
Többször bevallottam már üzenetben, de kerek-perec. Sosem lett jó vége, vagy szó nélkül ignoráltak, vagy visszautasítottak.
Legközelebb már csak akkor fogom bevallani egyenesen az érzelmeimet, ha biztosan tudom, hogy azokat viszonozzák.
Nekem mélyebb érzéseim akkor alakulnak ki, amikor már elég közel állok valakihez, eléggé ismerem minden oldalát, tehát párkapcsolatban. Kapcsolatban pedig alapvetően mindenről nyíltan beszélek a párommal, így az érzéseimről is.
Ha csak ismerkedési fázisról, vonzódásról van szó, akkor elhamarkodottnak tartom, hogy érzésekről beszéljek, tudván, hogy ezek még nem is valós érzelmek, inkább egy idealizált valakinek szólnak. Lehet, hogy valaki tetszik, vonz, de ha ebben a szakaszban "szerelmet" vallanék, akkor könnyen kiderülhet, hogy az illető nem is olyan, amilyennek én látom, és akkor a szerelem sem valós. Ezzel pedig becsapnám magamat és a másikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!