Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszeretnél egy nálad sokkal gazdagabb emberbe és kölcsönös lenne, lemondanál róla csak azért, hogy mások ne kérdőjelezzék meg az őszinte érzéseiteket?
Teszek rá, mit gondolnak mások, nehogy már miattuk...
Amugy a párom jól keresett, mikor összejöttünk, én tanultam. Nekem is mondták úton-útfélen, hogy a pénz miatt. Most én keresek jobban, és róla mondják, hogy már csak a pénz miatt "tart", szóval ezeknek semmi se jó
Dehogyis :D
Ha kölcsönös akkor miért dobnám ezt el?
sz*_rok más véleményére ^^
Hülye lennék lemondani róla.
Nem sok olyan embert ismerek, akinek adok a véleményére, akik viszont ilyenek, azok nem feltételeznék, hogy a pénze miatt jöttem vele össze.
Én egyszer voltam olyan helyzetben, amikor egy nálam jóval gazdagabb pasival jöttem össze. Őszintén szólva nem éreztem jól magam a kapcsolatban. És nem amiatt, hogy "jaj, mit szólnak mások", hanem mert teljesen más volt az életmódunk. Nekem az övé teljesen idegen volt, nem éreztem jól magam benne. Őrülten szerelmesnek kéne lennem, hogy ilyesmibe újra belevágjak, mert egy jómódú ember már kialakította a saját életét, és számomra idegen, hogy engem csak úgy "belehelyez" a kész díszletbe. Biztos van, akinek ez bejön, nekem nem jött be.
Inkább együtt gazdagodjunk meg, és alakítsuk ki közösen a luxuséletünket. :)
# 9: Nem, itt nem ilyesmiről van szó. Próbált a kedvemben járni, én meg próbáltam élvezni, de engem határozottan zavart, hogy ami neki természetes (pl. hogy kell viselkedni egy luxusszállodában) az nekem idegen. Ez kb. olyan - sarkított példa - mint amikor egy szakmunkásnak kellene feloldódni egy elvont értelmiségi társaságban. Egyszerűen más világ! Ami az egyiknek természetes, mert úgy szocializálódott, az a másiknak idegen.
Úgy tudnám elképzelni, ha mondjuk valamelyikünk hirtelen nyerne a lottón, és együtt bénáznánk a jómódú világban. :) Az úgy teljesen más lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!