Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy barátod de közben beleszeretnél egy másik srácba is, mi alapján döntenél?
Mi alapjan? Szerelem,vonzalom.Nem kotom magam senkihez oda ha nem szeretem mar. :) Es kesz :)
S.
boltam már hasonló helyzetben, de annyi könnyebbség volt a dologban, hogy nem szerettem bele amásik srácba...viszont oltári nagy vonzalom és egyetértés volt közöttünk...olyan lelkitárs féleség... sajnos nehéz dolog ez...mérlegeltem, elképzeltem a jövőmet a párommal és azt is, hogy milyen lenne a másik sráccal...volt egy olyan érzésem, hogy hosszútávon nem működött volna vele semmi, ez később be is igazolódott, amikor már ezerszer megbeszéltük, h barátok maradunk de semmi több, és ő mégis vérig sértődött, mikor nemet mondtam egy újabb próbálkozására... ez számomra egy megerősítés volt affelől,hogy jól döntöttem, hogy a barátom mellett maradtam
de nekem annyival könnyebb volt a helyzetem, hogy teljesen meg tudtam szakítani minden kapcsolatot a másikkal...te ezt már nehezebben tehetnéd meg :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!