Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha beleszeretnél egy nálad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszeretnél egy nálad sokkal gazdagabb emberbe és kölcsönös lenne, lemondanál róla csak azért, hogy mások ne kérdőjelezzék meg az őszinte érzéseiteket?

Figyelt kérdés
Van itt, aki került már ilyen helyzetbe?
2015. aug. 8. 15:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem, hát igen. :-) Könnyebb, ha nagyjából azonos szinten van a két fél. :-) Én nem vagyok mondjuk gazdag, de volt régebben illetve most is van egy olyan hobbim, amik miatt megfordultam nívósabb helyeken is 1-1 rendezvény erejéig. Szóval ha úgy adódna, lehet, hogy kevésbé érezném idegennek emiatt a másféle helyzetet, vagy fogékonyabb lennék rá, hogy beleszokjak, ha úgy alakulna.
2015. aug. 8. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben. De ő nagyon gazdag volt. Igazából szegèny családból származom, miután a fèrjem itt hagyott 2 gyerekkel a csőd szèlère kerültem. Ekkor jöttünk össze. Ő megadott mindent nekünk, sőt, túl sokat is, ès hiába passzoltunk, nem tudtam elfogadni ezt a szitut. Tudtam, hogy neki ezek fillèrek, hogy imád minket, hogy összeillünk, nem voltam boldog.

Miattam mentünk szèt. Sokszor bánom, de tudom, hogy soha nem tudtam volna önfeledten boldog lenni. Neki nem volt akadály, de nekem igen.

2015. aug. 8. 18:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!