Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti be valljátok a feleségeteknek, hogy anyátok főztje jobban ízlik?
Ilyen létezik, hogy az anyós főztje finomabb, mint az enyém???? :O
Amúgy, okos ember ezt megoldja úgy, hogy dicséri a feleség főztjét is, kiemeli, hogy ez ebben-abban más/jobb, mint az anyjáé, és esetleg mondja, hogy ekkor ehhez, máskor ahhoz van inkább hangulata. Nálunk ez speciel pont most karácsonykor volt, a halászlé kapcsán. Én nem szeretem a mindenféle szutykot a halászlében (ikra, haltej, hasonló), én simán csak a hal húsát főzöm bele. Férjem szereti a szutykokat (ilyenkor csodálkozom rá, hogy mégis, milyen emberhez mentem hozzá), de feloldottuk a problémát azzal, hogy az én főztöm elneveztük halpaprikásnak (egyébként sem szeretek sok levet hagyni neki, szóval teljesen jogos :D ), és minthogy már két külön kategóriáról van szó, már össze sem lehet hasonlítani, és nincs konfliktus.
Megéri-e őszintének lenni?
Vajon meg-e lehet mondani, ha valami jobb mint anyám főztje van ami semleges... és a legforróbb, hogy ha olyat főz ami "jön is visszafelé"...? Pl kukoricás-ananászos rizst meg ilyen förtelmeket...
Bevallható-e, hogy olyan kajákat szeretek amit senki más nem? Pl a rizst a 99%-al ellentétben összeragadva szeretem... :( És senki nem akarja úgy elkészíteni, mert "az rossz"... Pedig én úgy szeretem :( Magamnak megcsinálom, de egész más ha valaki meglep vele. Ez olyan mint csokinál is. Finom akkor is haa veszem, de kapni... az még finomabb.
2 vagyok: nem mindegy, hogy azt mondod: "drágám, ez most nem sikerült olyan jól/életem, ez nekem nem biztos, hogy fekszik" (lásd: kukoricás-ananászos rizs -egyébként wtf, ki eszik ilyet???!!!! Ez rosszabb, mint az ananász a pizzán), vagy azt, hogy "jó, jó, de azért anyámé jobb".
Amúgy javaslatokkal mindig lehet élni, ha mondod, hogy így-úgy szereted, akkor idővel csak megcsinálja úgy is (magamból kiindulva).
Nekem, ha valami ehető, azt megdícsérem, hogy jó/finom, ha finom, akkor kussolok és zabálok, kérdésekre nem válaszolok. Ha rossz, pl nyers marad a hús, azt is megmondom. De soha, SOHA! nem szabad hasonlítgatni, mert az egészségtelen.
30/f
Nem,soha!
Maximum annyit mondok ,hogy azt ő finomabbra csinálja ,de a tied is nagyon finom ,viszont azt meg te csinálod finomabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!