Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti be valljátok a feleségeteknek, hogy anyátok főztje jobban ízlik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 17:08
21/37 anonim válasza:
Most komolyan, tényleg nincsenek olyan pasik, akik maguknak főznek?
22/37 anonim válasza:
#21! Pacsi! Tök abszurd, ezek szerint a hozzászóló pasik jelentős része nem is tud főzni? :O
Gáz.
Mert minden hasonlítgatás nélkül is lehet a közös főzőcskében arrafelé, vagy valami új, közös irányba terelni a feleséget is.
Annál diplomatikusabb megoldás nincs.
Amúgy meg - az evés tényleg ennyire fontos?
23/37 anonim válasza:
Egyszer a feleségem újévkor korhely levest főzött.Csak annyit mondtam hogy a Géza a tv-be másképp csinálja.Erre fogta és kivágta lábossal az egészet a hóba.Mind ez 30 évi házasság után történt. Azóta sem főz korhely levest nekem.Ilyenek a nők.
24/37 anonim válasza:
Igen, régebben sokszor mondtam, sok értelmetlen vitánk volt ebből, nagyon bántotta.
Te ne tedd sose, mert úgy se főz azóta sem jobban, felesleges.
Ma már én sem teszem, csak nem mondok semmit.
Kivéve azt a havi-kéthavonta egy alkalmat, amikor valamit tényleg jól csinált finomra, akkor megdícsérem.
25/37 anonim válasza:
Anyám csapnivaló szakácsnő volt, így ez nem állt fent. Mindazonáltal asszony pajtással a mai napig jókat vigyorgunk azon, hogy összeköltözésünkkor bevásároltam mustárból, meg piros aranyból, mondván, hogy ezekkel bármit meg lehet enni, ha el is rontja. Nem tudtam, nem tudhattam, hogy ilyen eszméletlenül jól főz.
26/37 kriszpo válasza:
A feleségem nem főz rosszul, de én jobban főzök a család és a rokonság összes női tagjánál. Nem vagyok szakács és nem nagyképűségből írtam. :)
27/37 anonim válasza:
A feleségem sokkal jobban főz az anyukámnál ( és az anyósomnál is ) !!!
28/37 anonim válasza:
Az asszony 1 éve kezdett el főzni, miután meghalt az anyja. Ezalatt az idő alatt önállóan úgy kikupálódott, jobban főz az anyámnál, de még az anyósnál is. :)
29/37 anonim válasza:
Szerintem úgyis tudja, nem kell bevallani.
30/37 anonim válasza:
Még mindig semmi. Csecsről csecsre szállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!