Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti be valljátok a feleségetekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti be valljátok a feleségeteknek, hogy anyátok főztje jobban ízlik?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 17:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben rendkívül praktikus, ha egy pasi legalább csak a kedvenceit megtanulja az anyjától, a saját szájíze szerint megfőzni.

Az ellen pedig egy nőnek se lesz kifogása, ha ezt-azt mindig ő főz meg. ;)

Nálunk ilyen a sertésmáj: csak úgy szeretem, ahogy én készítem.

2016. dec. 29. 17:51
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Kinyalják a pitsád, és arra panaszkodsz, melyik irányba köröz a nyelve?
2016. dec. 29. 19:04
 13/37 schamuelson ***** válasza:
100%

Én lennék az egyetlen szerencsés kivétel, akinek a felesége jobban főz, mint az anyja? Nekem sosem kellett hazudnom, vagy diplomatikus választ adni, ha a párom főztjét kellett dicsérni, mert jobban ízlik a nejem főztje. Bár ő meg volt olyan rafinált, sosem kérdezte, hogy anyám ételei, vagy az övé ízlik-e jobban.

Hm, meg van még egy nagy trükkje - így belegondolva - néhány igazán hagyományos kaján kívül elég más a repertoárja, mint anyámnak.

Mindegy, akkor is a párom fogásait szeretem jobban.

2016. dec. 29. 19:04
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

Hú, előre félek, ugyanis az én párom édesanyja szakács. :)

De amúgy szerintem erre az a jó taktika, hogy elkéred anyukádtól a receptet, a feleségednek meg megmondod, hogy bár ez is nagyon finom, de te ezt egy kicsit másképp ismerted, és ha van kedve, legközelebb megpróbálhatná így is.

2016. dec. 29. 22:44
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Vaaagy... amit szeretne, megfőzi magának? Meredek ötlet tudom, de ilyenről is hallottam.
2016. dec. 29. 22:56
 16/37 anonim ***** válasza:
82%
Én régen, kiskoromban egyszer megmondtam anyukámnak, hogy a mama pörköltje finomabb, és eléggé megsértődött. Szóval szerintem nem jó ötlet ilyesmit megmondani. :d
2016. dec. 30. 04:43
 17/37 anonim válasza:
100%
Az én férjem nem mondja, de szerintem jobban szereti a nagyija főztjét. Ez valahol természetes,nem? Hiszen azon nőtt fel. Ráadásul nagy húsmániás, és én nem csinálok annyi sülthúst, rántott húst, sokszor új receptekkel próbálkozom. De engem nem zavar, nem tartom magam konyhatündérnek (azért próbálkozom), én kb 2 éve főzőcskézek komolyabban, nagyi meg 50, persze, hogy jobban megy neki, ráadásul baba mellett azért előfordul olykor,hogy kicsit odakozmál a kaja :D
2016. dec. 30. 07:02
 18/37 anonim ***** válasza:
Én korábban nem főztem, mert szülőknél laktunk és én dolgoztam, szülő meg imádott főzni. Mikor új párommal összekerültünk, ő jobban főzött :) Közöltem is, hogy túl sok jóra ne számítson ezen a téren. Évek során azért belerázódtam, bár vannak ételek, amit kizárólag ő készít, mert neki sokkal jobban sikerül. Meg amúgy sem szeretek főzni (sajnos) Az elején készítettem el neki a kedvencét vadast. Akkor közölte, hogy nem jön be neki. 10 évnek kellett eltelnie, hogy hajlandó legyek újra próbálkozni a vadassal. Évek során kiderült, hogy volt anyósa vadasa jött be neki legjobban, úgyhogy elkérte tőle a receptet és szülinapjára megfőztem. Ízlett neki!
2016. dec. 30. 09:02
 19/37 anonim válasza:
100%
Okosabb ha ezt finoman közlöd, úgy hogy közben dícséred a fõztjét. Én elég egyenes alak vagyok. Egyszer megmondtam direktbe még a kezdetek kezdetén. Nem volt okos húzás. Azóta sem titkolom ha valami nem az igazi csak úgy hogy nem bántom meg. A hiúság ott van az emberekben.
2016. dec. 30. 13:22
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hazudni de a fejéhez vágni se. Nyilván (általában) anyós idősebb, sokkal régebb óta főz és valószínűleg jobban is, vagy legalábbis azt szokta meg a férfi mivel azt ette 20 évig. De ha az asszony finomat főz csak nem olyat mint anyós, és ezt a férfi minden főzéskor a fejéhez vágja, az egy tahó.
2016. dec. 30. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!