Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a mosogatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mosogatás, takaritas, mosas, vasalás, főzés. Ezek csak női feladatok?

Figyelt kérdés
Szerintem, ezek a feladatok akkor voltak csak a nők feladata amikor meg a noknek nem volt "divat" dolgozni es egesz nap otthon voltak.
2016. dec. 29. 11:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

28:

Ja, hogy te leszűröd az èn kèpzettsègem abbòl, hogy èn rendmániás vagyok, ès szeretek èn csinálni a házimunkát? Hogy függ össze a kettő??

Komolyan, nem szeretek kicsinyeskedni, de kèpzeld el, hogy pènzügyi diplomám van + 2 felsőfokù (angol, spanyol) nyelvvizsgám, ès ennek köszönhetően jò munkahelyem. De nem èrtem azèrt mert èn csinálom a házimunkát mièrt lennèk egyenesen arányosan tanulatlan? :D

Ez a nap vicce :)

Amùgy meg nem kell ùgy csinálni, mintha minden háztartásban òrákat kellene robotolni, este mosogatás+pult letörlèse+apròságok kb 20 perc. A mosás a mai technològiával kb 10 perc. Takarìtani gondolom nem szokott mindenki minden nap, heti takarìtás par òra.

Vasalni nem szoktam.

Nálunk nincs olyan kosz, hogy ne maradjon időm minden este a pasim rùdját fogni ha akarom ;)

Csak sok nő mar belehal, ha munka utan csinalni kell 1 òrán át valamit, holott a mai technològiával a házimunka kb gyerekjátèk :)

2016. dec. 29. 17:15
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az a baj, hogy nem "gyerekjáték". Pont az a lényeg, hogy csicskamunka. A főzésen kívül - amihez szerintem érzés kell, hacsak nem akarsz szart enni -, ez mind olyan dolog, ami muszáj. Mind olyan dolog, amihez nem kell se fizikai erő, se szaktudás. Villanyszereléshez érteni kell valamennyit, és nem hiszem, hogy minden férfi ért hozzá. De ha akárki kezébe nyomok egy partvist, fel tud söpörni, még egy kisgyerek is.

Pont ezeket a nemszeretem munkákat sózzák a nőkre. Nekem itt kifejtette valaki régen, hogy kötelességem megtanulni vasalni. Mikor nekem nincs vasalóm, se olyan ruhám. De ha összejövök egy olyan pasival, akinek ingeket kell hordania, és most is egyedül él valahol, és vasalja a saját ingeit, azt nekem kötelességem átvenni tőle. De miért?

2016. dec. 29. 17:38
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Kedves # 18-as válaszoló.

Én, egyáltalán nem magyarázom a lustaságom. A párom és én is, határozottan tudjuk, hogy alapból lusta vagyok.

Az sem igaz, hogy ettől tekinteném magam férfinek.

Nekem, bőven elég, hogy egy egyszerű ember vagyok, akit a párja szeret és örül neki, hogy én is szeretem.

A kérdéssel kapcsolatban. Teljesen értelmetlennek tartom és azt is, ha más akarja megmondani, két ember hogyan élje mindennapjait. Az emberek felfogása, nagyon eltérő. Az élethelyzetekről nem is beszélve.

Én kijelentem, két hónapig, semmi házimunkát nem csináltam, erre le fognak hurrogni, mert biztos, sör, zacsivakarás, gép, TV. Pedig a párom kért rá, ne csináljam. Helyette csináljak egy kerti tavat, ahol a halakkal együtt tud úszkálni.

Vagy is, ez a kérdés, sokkal bonyolultabb, összetettebb, mint hogy egymást hurrogjuk le.

2016. dec. 29. 17:51
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
5# majd ha mosogatni és főzni, meg takarítani is annyiszor kell mint füvet nyírni és fát vágni meg tatarozni akkor talán igazad lesz... amúgy meg egy baromság amit írsz. Sajnálom a feleséged, már ha van.
2016. dec. 30. 19:56
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
31# gratulálok elnyerted az év nője díjt. Csak nehogy kiégj egy idő után, hogy ilyen tökéletes vagy. Gondolom a gyereknevelés is a te feladatod lesz. Remélem nem mondasz csődöt ott sem. Vagy talán már van gyereketek is?
2016. dec. 30. 20:04
 36/41 anonim válasza:
Nálunk igen,de csak azért mert párom dolgozik, maszekol, én terhesen vagyok itthon. Plusz majd tavasszal neki ott lesz a kert.
2016. dec. 30. 20:41
 37/41 anonim válasza:
0%
Nálunk ez itthon úgy működik, hogy reggel felkelel, beindítok egy mosást, elpakolom az edényeket, főzök. Imádok főzni. Ezzel megvagyok hamar..utána pihi 2ig majd teregetek, elpakolom az előző esti ruhákat, kimegyek, kint felseprek, adok enni a macskáknak, bejövök, elpakolom az edényeket mosogatás után, rendet teszek az asztlon, port törlök, seprek, felmosok. Hétvégén pucolok ablakot, takarítok tűzhelyet, fertőtlenítek a fürdőben. Havonta egyszer lemossuk az autót. Páromat én nem engedem, hogy bent bármit is csináljon, neki ott vannak a kinti munkák, a maszekok plusz pl tegnap ő főzött és mosogatott kivételesen olyan mocsok volt... noha panaszkodtam már neki, h rosszul esik, h ő annyit dolgozik, nekem meg csak ez marad, de azt mondta, h az az ő dolga, az enyém meg az, h meleg lakásba érjen haza, meleg étel legyen előtte és ki legyen takarítva. És én sem vagyok tanulatlan egy orvosi diplomám van mégis a ház fenntartása, a bevásárlás, a kassza az én dolgom és ez így van jl.
2016. dec. 30. 20:52
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegényem heti tíz órával kevesebbet dolgozik mint én. Megbeszélés szerint a házimunka nagy része az övé (én sok feladatot ki nem állhatok, amit ő gond nélkül megcsinál). Ettő független én sem vagyok tétlen, sok olyan apróság van, ami neki nem jut eszébe, ha épp van szabadidőm, hát megcsinálom. Nem szoktunk ezen veszekedni :D
2016. dec. 31. 17:49
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
drága #31: Két diplomával, pár felsőfokú nyelvvizsgával vagy hatalmasat hazudsz, vagy erősen szubmisszív személyiség vagy.
2016. dec. 31. 18:06
 40/41 anonim ***** válasza:
Ja, vagy egy pasi vagy.
2016. dec. 31. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!