Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a mosogatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mosogatás, takaritas, mosas, vasalás, főzés. Ezek csak női feladatok?

Figyelt kérdés
Szerintem, ezek a feladatok akkor voltak csak a nők feladata amikor meg a noknek nem volt "divat" dolgozni es egesz nap otthon voltak.
2016. dec. 29. 11:18
1 2 3 4 5
 21/41 RoseTyler ***** válasza:
100%
Igazából semmi sem női feladat. Mindenki azt a részt vállalja a háztartásból, amit jól el tud végezni. Én például nem tudok olyan alaposan porszívózni, ahogy a párom szereti, ezért ő csinálja legtöbbször. De a mosást, a teregetést és a mosogatást meg nem szívesen hagyom rá, mert nem vagyok elégedett azzal, ahogy csinálja.
2016. dec. 29. 14:03
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
16-os miért lenne papucs a barátom? Baromi okos vagy, hogy ismeretlenül pár sor alapján így ítélkezel. Én 10 órát dolgozom jelenleg, ő 6-ot. Ő otthonról dolgozik, én bejárok munkahelyre. Tényleg bakker, mennyire ki van nyalva a seggem! Neki ha az utazást is levonjuk, akkor napi 5 órával több szabad ideje van, mint nekem. Szerencsére normális, úgyhogy égne is a pofájáról a bőr, ha még én csinálnám a házimunkát. Nyilván ha változás lesz a munkaórákban, akkor majd változás lesz a házimunka megosztásában is. Vagy te komolyan ilyen helyzetben is a nőre hagynál mindent otthon? Mikor a férfi fele annyit dolgozik? Mert ez esetben remélem nagyon jól keresel, hogy a jövendőbelidnek ne kelljen majd dolgoznia. Ebben az esteben elfogadható, hogy a nő vigye az egész háztartást.
2016. dec. 29. 14:30
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég fura, hogy "ha a nő kevesebbet dolgozik, az ő feladata", de ha a férfi?

Miért lenne papucs az, aki rendben tartja a saját környezetét? Igazi férfi, aki nem azon parázik, hogy jaj, leesik a heréje vagy a haverok megszólják. Nagy kincs az ilyen.

2016. dec. 29. 15:07
 24/41 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt nem értem, hogy a legtöbb pasi nem akar drága ajándékot venni, nem akar randin fizetni, mert egyenjogúság van, de azért a házimunkában mégsem? És ezt teszik 20-30-as fiúk?
2016. dec. 29. 15:29
 25/41 anonim ***** válasza:
89%

"Ezek SZERINTEM női feladatok pont. "

Jól átmosták az agyadat, vagy simán pasi vagy.

48N

2016. dec. 29. 15:30
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát ha ez női munka, de én férfi vagyok és egyedül élek, akkor kérjem meg valamelyik szomszéd asszonyt, hogy csinálja már meg ezeket nekem? :) Biztos díjazná az ötletet. :) Hülyeség ez a férfi munka, női munka dolog már régóta. Azt csinálja mindenki, amihez jobban ért. Most ha van egy egyedülálló anyuka, és pl. fával fűtenek,akkor muszáj neki megcsinálnia az ehhez szükséges dolgokat. Vagy egy egyedül álló férfinak muszáj magára mosnia, főznie stb. Minnél több dolgot tud az ember, annál jobb, már csak azért is, mert ha egyesül van, akkor nincs meglőve.
2016. dec. 29. 16:01
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem mosták at az agyam ès nem tudok ròla, hogy pasi lennek ;)

De èn szeretem a hazimunkát, nem szìvesen engedem át a páromnak.

Nekem èpp elèg ha eljön velem vásárolni mert cipekedni nem tudok, leviszi a szemetet/üvegeket,elrakja a tiszta edènyeket,rendet tart maga körül. Èn nem akarnam, hogy ő mosson meg sùrolja a wc-t :)

De èn ìgy láttam/látom mindenhol.

Más az ahol egyedül van a fèrfi, kènytelen ő, de ahol van nő ott szerintem elsősorban a nőè a házimunka.

2016. dec. 29. 16:17
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"Más az ahol egyedül van a fèrfi, kènytelen ő, de ahol van nő ott szerintem elsősorban a nőè a házimunka.

"

Csak sajnálni tudlak. Nem hinném, hogy messze lennél a valóságtól, amikor feltételezem, nem vagy egy agyon tanult nő.

2016. dec. 29. 16:19
 29/41 anonim ***** válasza:

"messze lennél "

messze lennéK...

2016. dec. 29. 16:23
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
27-es! Nem jó a stratégiád, ha közösen megcsináltok mindent, akkor hamarabb végeztek, így több időtök marad más, sokkal élvezetesebb dolgokra :)Ne mondd már, hogy nem jobb a párod rúdját fogni, mint a partvis nyelét! :)
2016. dec. 29. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!