Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő vagy a férfi feladata a mosogatás?
Azé, akinek benne van a párkapcsolati leírásában. Gondolom kötöttetek szerződést a kapcsolat elején, hogy kinek mik a jogai és kötelezettségei, egyszerűen nézzétek meg.
Ha netán csak az egyik félhez van beírva, de nem csinálja, vagy azt akarja, hogy te (is) csináld, akkor a Párkapcsolati Feladat Hivatalhoz tudsz fordulni, ők majd küldenek egy Vizsgálóbiztost.
Uniszex. Akit éppen nagyon zavar, vagy aki épp jobban ráér, vagy ha ezzel akar más munkát megúszni (drágám, sajnos nem tudom a wc-t kipucolni, mert mosogatnom kell :P).
Mondjuk ha csak ketten vannak a háztartásban akkor a mosogatás max 10 perc (se). Két tányér, 2 kanál/villa/kés, kávésbögre aztán ennyi. Ebéd után 1-2 lábas.
És inkább mosogatok tízszer, mint egy lefolyóban matatás.
Nincs ilyen,hogy a nő vagy a férfi feladata, aki jobban ráér/jobban szereti csinálni.A másik meg végez más házimunkát.
Nálunk mosogatógép van, rendszeresen a férjem pakolja ki, mert ő ér haza előbb - reggel elindítjuk, aztán ha hazaért rögtön elpakol.
Általában én csinálom, mert a férjem borzalmas benne, utána a harmadát újra el kell mosogatni, de azért néha jól jön a segítsége. Szó nélkül megcsinálja, ha én valamiért nem tudom, vagy megkérem.
Egyébként ha egyedül élnek akkor mit csinálnak? Gondolom akkor is mosogattak... Szóval ez nem a "kinek a feladata" kérdés.
Gyakorlatilag a gyerek megszülésén kívül, mindent lehet közösen.
A mosogatógépé. Amit természetesen nő talált fel :) és 1893 óta jelen van a piacon, úgyhogy legyen átkozott minden társadalom amely nem engedte hogy a nők világszerte élvezhessék áldásos segítségét és helyette könyékig kellett merülniük a zsíros zavaros lében.
Éljen a mosogatógép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!