Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő vagy a férfi feladata a mosogatás?
Szerintem helyzetfüggő. Mi felváltva csináljuk, például a barátom imádja csinálni a bolognait stb.-t, olyankor én hagyom kibontakozni, hagy kevergesse stb, én addig mindent elmosok, amit addig használt, sőt unalmamba elkezdek söprögetni stb, így mire kész akaja, az egész konyha kész van :D
De van, hogy ő mosogat, mert ő van otthon stb.
Bár nekem a mosogatás annyira nem teher, mert szeretek mosogatni és egyébként is hárpis vagyok arra, ha koszos marad egy villa, és ez nálam nem fordulhat elő, úgyhogy jobb ha én mosogatok :D
"12. Azért mert a cipekedés, javítás, bútorösszerakás, kocsimosás, kocsitakarítás, villanykörte-becsavarás, fűnyírás, stb. meg a férfi dolga, azéééé..."
Fú, a cipekedés, bútorösszerakás olyan bonyolult dolog, beköltözéskor 2-3x az életben... mosogatni egy héten 5x kell, nem életedben 2-3x...
Javítás? Mesélj már mit javítasz? Gondolom te is ilyen ezermester vagy, aki agyonbassza magát az árammal vagy tönkreteszi a fürdőszobát mert tanult villanyszerelőnek meg vízvezetékszerelőnek hiszi magát, aztán összetákol mindedent. Értelmes ember a javításokhoz szakembert hív.
A villanykörte-becsavarást, kocsimosást, kocsitakarítást ugye nem gondoltad, hogy csak férfiak tudják elvégezni??? :D Az én kocsimat én takarítom, a férjem meg a sajátját, ne röhögtess már! Egy villanykörtét meg egy 14 éves is be tud csavarni!
A fűnyírórobotról meg gondolom még nem is hallottál, de hagyjuk is :)
Nagyon primitívnek kell lenni ahhoz, hogy felsorolj 3-4 olyan tevékenységet, amit havi 1x el kell végezni és a napi mosogatáshoz hasonlítsd...
"minden házimunkát szívesen elvégzek a nejem helyett"
Már a hozzáállás is beteges. Nem __helyette__ csinálod, hanem magadnak! Nagyon nem mindegy! Áldom a szerencsém, hogy a férjem normális és nem egy ilyen...!
"a legtöbb helyen mosogatógép van, de amúgy is egy mosogatás max 15 perc"
Nálunk például nincs, és igen, a mosogatás max 15 perc, ha folyamatosan mosogatok főzés közben és minden étkezés után azonnal elmosom a dolgokat.
Nekem épp emiatt nem megterhelő, de azért ha összegyűlnek a dolgok, mert a férjem volt itthon, akkor azt nem szeretem és a mosogatás sem 15 perc.
NA de ha ennyire egyszerű, akkor te is meg tudod tenni és nem kell a párodra várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!