Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mosogatás, takaritas, mosas, vasalás, főzés. Ezek csak női feladatok?
Ezek SZERINTEM női feladatok pont.
Van amiben segìthet a fèrfi, de nálam ezek pont nem azok amiket átengedek a fèrjemnek, pedig dolgozok napi 9 òrát ;)
24N
Persze, kizárólag női feladatok, ezért sok pasi anyuci szoknyája mellől költözik másik gondozó mellé, akivel néha szexel is. Ha pedig egyedül él valami csoda folytán, akkor teljesen természetes, hogy szendvicsen él, amit szalvétáról zabál, a kukában buliznak a csótányok, az alsója vonalkódos, és 8 méterről érezni a szagát szembeszélben.
Ha esetleg pár gyengébb értelműnek nem jött át az irónia: nem, ezek olyan feladatok, amit egy FELNŐTT embernek illik tudni elvégezni, és mivel nem a pi.nájával csinálja az ember, ezért igen, a férfiak is képesek rá.
És igen, tudok fát vágni, megbuherálom a lógó konnektort, füvet nyírok, tudok bánni a láncfűrésszel, és egy délután alatt kitapétázom a gyerekszobát.
Felnőtt ember nem szorul rá egy másik felnőttre, aki alap feladatokat ellát helyette.
30/n
Haat attol fugg. Panelban, ha mindket fel dolgozik, kb ennyiben ki is merul a hazimunka... miert lenne akkor csak a no feladata?
Szerintem az osszes hazi- es hazkoruli munka kozos. De ugy kell elosztani hha mondjuk a no szeret fuvet nyirni de uuuural porszivozni, a ferfi meg wct takaritani de tatarozni, festeni, tapetazni stb szeret, akkor ezt figyelembe veszik mivel szeretik egymast...
Nem ez KÖZÖS munka.
Nálunk a felállás:
Férfi: főzés (mivel apám szakács és tőle tanultam meg első osztályúan), pénzkereset.
Nő: sütés, pénzkereset.
Minden mást közösen csinálunk, illetve most, amikor a nyuszi állapotos volt, akkor természetesen mindent én csináltam a sütésen kívül.
Amúgy régen a házimunka egy teljes embert kívánt, ma, ismerjük be, lazán meg lehet csinálni.
Mosás? 4 tárcsa 1 gomb elforgatása (3 perc) + teregetés (5 perc), vasalás ingeknél (10 perc).
Takarítás? 40 perc mindennel együtt. Minden gépesítve van.
Ja még valami: a nyuszi selyemruháihoz nem nyúlhatok, mivel egyszer kimostam egyet és tönkre is ment. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!