Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek a mosogatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mosogatás, takaritas, mosas, vasalás, főzés. Ezek csak női feladatok?

Figyelt kérdés
Szerintem, ezek a feladatok akkor voltak csak a nők feladata amikor meg a noknek nem volt "divat" dolgozni es egesz nap otthon voltak.
2016. dec. 29. 11:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
5-ös, te minden nap vágsz fát, nyírsz füvet és tatarozol? Mert ha igen, akkor rendben a házimunka maradhat a nőé. Ha nem, akkor meg tudod ki szolgálna ki miközben te csak a farkadat vered otthon. Ja bocs, kéthetente egyszer füvet nyírsz(télen nem kell), vagy vágsz fát(szinte csak télen kell). Tatarozni nem tudom milyen sűrűn kell, mi nem putriba lakunk, úgyhogy azért azt sem naponta. Aki meg esetleg panelban lakik, annak még ennyit sem kell csniálnia. Szerintem munkamegosztás van egy normális kapcsolatban. Pl. nálunk szinte minden házimunkát a barátom csinál, mert kevesebbet dolgozik mint én, több ideje van. És ettől nem férfiatlanabb a szememben, sőt össze sem jönnék olyan idiótával aki szerint ezek kizárólag női munkák. Akkor éljen örökké a kedves mamájával, de barátnőt ne akarjon. Én biztos nem fogok egy lusta herére főzni-mosni. És szerencsére egyre kevesebb nő engedni, hogy így elnyomják.
2016. dec. 29. 11:45
 12/41 anonim ***** válasza:
3%
A házimunka, az mindig közös. Kivétel, a kérdésben felsoroltak. Azokat nem a nő végzi,akkor meg fogja ölni az unalom. Ezért, soha nem veszem el ezeket egyetlen nőtől sem.
2016. dec. 29. 11:58
 13/41 anonim ***** válasza:
6%

Ezek SZERINTEM női feladatok pont.

Van amiben segìthet a fèrfi, de nálam ezek pont nem azok amiket átengedek a fèrjemnek, pedig dolgozok napi 9 òrát ;)

24N

2016. dec. 29. 12:10
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kizárólag női feladatok, ezért sok pasi anyuci szoknyája mellől költözik másik gondozó mellé, akivel néha szexel is. Ha pedig egyedül él valami csoda folytán, akkor teljesen természetes, hogy szendvicsen él, amit szalvétáról zabál, a kukában buliznak a csótányok, az alsója vonalkódos, és 8 méterről érezni a szagát szembeszélben.

Ha esetleg pár gyengébb értelműnek nem jött át az irónia: nem, ezek olyan feladatok, amit egy FELNŐTT embernek illik tudni elvégezni, és mivel nem a pi.nájával csinálja az ember, ezért igen, a férfiak is képesek rá.

És igen, tudok fát vágni, megbuherálom a lógó konnektort, füvet nyírok, tudok bánni a láncfűrésszel, és egy délután alatt kitapétázom a gyerekszobát.

Felnőtt ember nem szorul rá egy másik felnőttre, aki alap feladatokat ellát helyette.

30/n

2016. dec. 29. 12:16
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Haat attol fugg. Panelban, ha mindket fel dolgozik, kb ennyiben ki is merul a hazimunka... miert lenne akkor csak a no feladata?

Szerintem az osszes hazi- es hazkoruli munka kozos. De ugy kell elosztani hha mondjuk a no szeret fuvet nyirni de uuuural porszivozni, a ferfi meg wct takaritani de tatarozni, festeni, tapetazni stb szeret, akkor ezt figyelembe veszik mivel szeretik egymast...

2016. dec. 29. 12:17
 16/41 anonim ***** válasza:
6%
Tizenegyes, teljesen igszad van. Grstulálok a papucsodhoz. Viseljed egészséggel. Ja és vigyázzál rá, mert másikat nem biztos hogy találsz, ha ezt elhasználtad.
2016. dec. 29. 12:29
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, és rettentő unalmas kérdés ez 2016 végén.
2016. dec. 29. 13:37
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Drága #16: nem a mosogatólébe mártott kacsóktól lesz egy férfi papucs, hanem pl. attól, hogy ilyen gyenge lábakon áll az önértékelése és attól tekinti magát "férfinek", hogy ő ilyeneket nem tesz, és magyarázza a lustaságát.
2016. dec. 29. 13:40
 19/41 anonim ***** válasza:
93%

Nem ez KÖZÖS munka.

Nálunk a felállás:

Férfi: főzés (mivel apám szakács és tőle tanultam meg első osztályúan), pénzkereset.

Nő: sütés, pénzkereset.

Minden mást közösen csinálunk, illetve most, amikor a nyuszi állapotos volt, akkor természetesen mindent én csináltam a sütésen kívül.

Amúgy régen a házimunka egy teljes embert kívánt, ma, ismerjük be, lazán meg lehet csinálni.

Mosás? 4 tárcsa 1 gomb elforgatása (3 perc) + teregetés (5 perc), vasalás ingeknél (10 perc).

Takarítás? 40 perc mindennel együtt. Minden gépesítve van.

Ja még valami: a nyuszi selyemruháihoz nem nyúlhatok, mivel egyszer kimostam egyet és tönkre is ment. :D

2016. dec. 29. 13:47
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én egyedül élek, így ha női munka, ha nem kénytelen vagyok magam csinálni ezeket. Ha lenne egy barátnőm, akkor sem az lenne, hogy ez mind az ő dolga lenne, hanem elosztanánk, hogy ki melyiket csinálja. Ésszel kell élni, hamarabb végznénk a házi munkával, több idő maradna a hancúrozásra, vagy bármi másra :)
2016. dec. 29. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!