Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek is rosszul esne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne, ha a párotok elmenne a céges bulira amíg ti egyedül lennétek otthon?

Figyelt kérdés
Csütörtökön lesz céges buli náluk, Pestre mennek ami tölünk kb 2óra autóval ezért ott is alszonak,így majd csak pénteken este jönnek haza. 5Hónapja élünk együtt 250km- re a családtól ezért haza menni nem akarok mivel itt akarjuk együtt tölteni az ünnepeket. Nekem ez olyan rosszul esik,hogy majd ö bulizik meg jól érzi magát, én meg majd egyedül itt kuporgok a lakásba, amúgy is félek,ha egyedül kell lennem éjszaka itt még nem is voltam és attól is tartok,hogy majd milyen lesz az éjszakám egyedül. Anyukám mondta,hogy eljön hozzám ha akarom, de nem akarok,hogy annyi penzt kiadjon a vonatért. Már gondolkoztam,hogy nem engedem el a párom,de akkor meg folyton csak azt hallgatnám,hogy miattam nem ment el és hozzám se szólna mint általában ha megsértödik. Pedig,ha annyira szeretne mint mondja akkor azt is kéne néznie,hogy nekem mi a jó és nem kéne hagynia,hogy szomorkodjak (ami elég gyakran előfordul) L
2016. dec. 21. 07:55
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Jaj de ti ezt nem értitek nem arról van szó,hogy sajnálom töle a szórakozást. Mindegy hadjuk ezt a kérdést :D
2016. dec. 22. 15:21
 42/42 Költőnő? ***** válasza:
Nem, nem azt sajnálod tőle, csak épp nélküle nem tudsz mit kezdeni magaddal... azon gondolkodj el, amit többen is írtak; felnőtt párkapcsolatban nincs helye olyan szónak, hogy "elengedem ".
2016. dec. 22. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!