Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne, ha a párotok elmenne a céges bulira amíg ti egyedül lennétek otthon?
jesszus
én párom is elment, és éjjel jött haza valamikor.
nem akarod elengedni? ?
Dehogy! Menjen csak, ennyi kikapcs neki is jar bőven. Amugy egyetlen estéről van szo. Mi baj lenne? Beulsz a kádba relax, olvasol, gepezel, filmezel.. Maris leszalad gyorsan az este!
Nem ertem, h miert ekkora gond ez. Vagy rendszeresen magadra hagy teged? Ekkor talan megertenem. Dehát ez csak egy céges buli, nem tobb. Bízz meg jobban benne. Amugy meg ez, h igy ratelepszel nem normális. Tudd magad nélküle is jol érezni magad!
31N
Mi az, hogy nem engeded el? Mi az, hogy ő nem engedne el téged? Miért hazudsz neki? Miért nem bírtok kommunikálni? Miért kell egy felnőtt emberre az anyjának vigyáznia éjjel? Miért kell követelőzni?
??????????????
Te jó ég, én is félősnek tartom magam, de te túlmész egy határon, nem is tudom, melyik részlet a nagyobb "wtf"...
Nézd ez kvázi kötelező program!
Nem mondom, hogy azonnal az állásába kerül, ha nem megy el. Ellenben a távolmaradását csak nyomós okkal lehet indokolni. A karrierje is múlhat ilyeneken!
Persze rossz otthon egyedül gubbasztani, én sem szeretem, mikor a párom mondjuk hétvégén megy csapatépítőzni... de ez az élet része sajnos.
Az én munkahelyem állami szférában meg nem ennyire csapatépítős bulizós-nekem továbbképzések vannak néha ezért se értettem ezt a bulizást, de mára elfogadtam.
Tudod mi segített nekem? Ilyenkor mindig megnézek egy jó filmet este vagy kettőt :D pénteken neked nincs meló? Amúgy mindjárt nyakunkon a karácsony takarítani is kell :D
Függetlenül a programtól szerintem elég gáz, hogy felnőtt fejjel egy éjszakát nem bírsz ki egyedül. Ez az, amin változtatnod kellene, a párodtól függetlenül. Félsz, hogy mi lesz éjszaka? Mi lenne? elrabolnak az ufók, vagy mi?
Komolyan nem értelek.
Persze, rossz egyedül ágyba bújni, mert sokkal meghittebb odabújni a másikhoz, de hidd el, sok-sok hasonló alkalom lesz még életedben. Nem lehetsz ennyire életképtelen egyedül, mert akkor csak szenvedni fogsz örökké.
Dehogy esne rosszul, mik vannak, komolyan..
1. Felnőtt ember vagyok, nem félek, ha egyedül kell lennem, mint valami óvodás.
2. Képes vagyok felfogni, hogy a céges bulin nincs keresnivalóm, a páromnak pedig annál inkább, mert rossz fényt vethet rá a munkahelyén, ha kihagyja (nálunk is így van sajnos).
3. Képes vagyok önállóan programot szervezni vagy elfoglalni magam, nem függ az összes lépésem a páromtól, szép is lenne. Ha ennyire irigyled tőle azt, hogy jól érzi magát másokkal (amiért igazán szégyellhetnád magad, csak szólok), akor szervezz magadnak estére prograot, találkozz barátokkal. Bár nem csodálkoznék, ha egy ilyen embernek, mint te, nem lenének barátai..
Egy önző, tapadós kislány vagy a kérdésed alapján.. Elég undorítók az ilyen piócák, akik egyetlen estét nem képesek a párjuk nélkül létezni.. Ha szeretnéd, hogy bármilyen emberi kapcsolatod működjön hosszú távon, akkor sürgősen tanulsz némi önállóságot és függetlenséget.. Agyam eldobom a kérdésen, komolyan.
"Azt senki sem képes elolvasni, hogy fordított esetben a párja őt nem engedné el?"
Hát, ha ezek után még mindig a párja, akkor meg is érdemli. Ettől még ugyanúgy beteg dolog félni egyedül otthon, irigyelni a másiktól a szórakozást és pitiáner szarokon hisztizni.. Igazi álompár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!