Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne, ha a párotok elmenne a céges bulira amíg ti egyedül lennétek otthon?
14-15 éves szinten tartotok
a céges buli nem rólad szól, semmi közöd hozzá, csak irigy vagy és buta, de nagyon
és ha téged hívnak meg valahova nem mehetsz el?
Ez tényleg tini szint. "Jaj, egyedül leszek egy estét, mi lesz velem", "Jaj, a párom akkor is jól merészeli magát érezni, amikor nem velem van, milyen felháborító", "Jaj, most magamra hagytak egy estére és belehalok", "Jaj, ha elmegy, akkor nem is vagyok neki fontos, mert ahelyett, hogy egyszer elmenne az évben céges bulira, maradhatna itthon istápolgatni a mimóza kis lelkem, miután passzív-agresszív módszerekkel, látványosan az arcába szomorkodva próbálom kicsikarni belőle az akaratom (amiért mellesleg megérdemelnél két roh@dt nagy atyai pofont, mondom nőként)".
Nevetséges, szánalmas, buta probléma, teljesen éretlen vagy te még a felnőtt kategóriához vagy akár a párkapcsolatokhoz. Ha meg a drága párod nem enged el a saját programjaidra (mi van?? nem az anyád és te sem vagy elvilseg kisgyerek, olyan nincs, hogy megtilthat bármit, vagy az engedélye nélkül nem is lehet programod, ez bántalmazó kapcsolat kategóra már, hahó), akkor épp itt az ideje megválnod tőle, mert a korlátozás baromira nem egészséges vagy normális dolog.
22 esnek jár a vastaps!
Mellékesen megjegyzem, rengeteg ilyen nő van mint a kérdező, és a manipulációjuk egy kaptafa...
Sokan írják fel kell nőni, van aki még 30 felett is ilyen, szóval nem az évek kérdése. Személyiség kérdése. Én már nem ragadok ilyen nők mellett, felesleges,megváltozni nem fognak.
Nekünk már volt évzáró céges összejövetel, de eszembe se jutott hogy oda a feleségemnek is jönnie kéne, ahogy én sem járok az ő munkahelyi összejöveteleire.
Attól munkahelyi, hogy az ott dolgozók vesznek részt rajta.
Ne lógasd az orrod, foglald el magad inkább valami értelmes dologgal!
És? Ez a párod hibája talán? Az ő felelőssége, hogy egy felnőtt nő mellet kuksoljon, mert az képtelen elfoglalni magát? Gondoltam, hogy csak marhára unatkozol, ezért akarod beszabályozni minden percét, de ez nagyon gyenge kifogás és még mindig aljas és undorító, amit művelsz.
Munkát keresned és társaságra szert tenned neked kell, nem másoknak helyetted. Ahelyett, hogy kifogásokat keresnél és látványosan mártírkodnál, elkezdhetnél mondjuk tenni valamit az életedért, ahelyett, hogy a párodat is lehúzd magad mellé.
Ne sajnáltasd magad, keress munkát.
Azért mert neked nincs kihez szólnod, a párodnak van. Azzal meg, hogy te egyedül érzed magad, nem kell kötelezően a párodnak is veled búslakodnia otthon. Mert akkor két szomorú, besavanyodott, otthonülő tök lesz belőletek.
Nincs mese, találd fel magad. A főzés-mosás-takarítás kombó mellett létezik más dolog is. Olvass, nézz filmet, sétálj, vagy fuss, keress hobbit, fess, rajzolj, járj könyvtárba, vagy akármi. Tarts állatot (de csak akkor, ha tudsz felelősen gondoskodni róla) és máris lesz kihez szólnod. Satöbbi.
"lassan már depressziós leszek úgy érzem...." - ez a problémád, nem a céges buli. Te is elmennél, ő is elmegy - ez elég normális dolog.
Én mondjuk a fele előtt hazamentem, mert inkább a kedvesemmel akartam lenni.Szóval keress munkát, vagy másik embert, aki felhoz, nem hagy a depiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!