Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne, ha a párotok elmenne a céges bulira amíg ti egyedül lennétek otthon?
És a párodtól várod el, hogy megoldja helyetted a problémáidat?
Attól, hogy párkapcsolatban vagy, sosem szabad feladnod magadat, ugyanis bármi történhet.
Szerintem te megkattannál a párom mellett, a párod meg mellettem, mert mi viszonylag sokat járunk el egymás nélkül. Elmegy sörözni a haverjaival, én addig elmegyek bulizni a barátnőimmel, aztán csomószor van olyan, hogy félúton találkozunk vagy összeülünk az este végén egy kocsmában és együtt megyünk haza...
Nagyon reméltem, hogy ez egy troll kérdés...
Szóval zavar, hogy egyedül leszel. Hát neked is van két szép lábad, elmész anyukádhoz arra a napra, a párod meg elmegy a céges bulira és megpróbálsz kicsit felnőtt nőként viselkedni.
Istenem.. Együtt laktok, szinte mindig vele vagy, de egy céges buliba nem engeded el?
Én küldöm a páromat, hadd menjen. Itt ugyebár fontos a bizalom, ne akaszkodj ennyire bele! Ne legyél önző, hogy ''azt is kellene néznie nekem mi a jó'' Itt te vagy az önző!!! ... Céges buli nem sokszor van egy évben, ő szeretne menni. Hány éves vagy? Viselkedhetnél érettebben is!!!
Nekem épp ma van buliban a kollégáival, és egy óra múlva jön. Mindennek a bizalom az alapja, ha nem akartad, hogy elmenjen, akkor valószínűleg nem bízol benne eléggé.
Nekem sokszor volt úgy, hogy egyedül kellett aludnom, mert távkapcsolatnak indult. 2 éve vagyunk együtt.
No kérdező kaptál hideget, meleget, sok kérdés is elhangzott, amikre nem, vagy csak részben érkezett válasz.
Mit sikerült átgondolni azóta?
És most gyászolni fogsz amíg haza nem ér?
Szörnyen nehéz lehet veled együtt élni, én a párodat sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!