Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja élek együtt a párommal (a családommal élünk). Mostanába egyre gyakrabban mondja a párom hogy nrm alszil jól a sok "mütyürtől" azaz a szobraimtól amihez emlékek fűződnek, fényképeimtől stb... mert nagy a zsúfoltság... pedig ezektől otthonos a szobám. Én meg nm szeretném, hogy rideg és üres legyen a szobám. A szekrényemből már kipakoltam, hogy a ruhái elférjenek.2016. nov. 21. 14:14
1/7 anonim válasza:
A te lakásod? Mert akkor jobb, ha elfogadja a dolgokat. Én mondjuk nem hallottam még olyat, hogy valaki a mütyüröktől nem tud aludni, de sokféle ember létezik.
Ha tényleg nagy a zsúfoltság, tegyél el egy-két dolgot, hogy levegősebb legyen a szoba, talán az használ.
2/7 anonim válasza:
Eleve kezdjük avval, hogy már ott hibás az egész, hogy a szüleidnél laktok. Gondolom főképp ez az ami zavarja.
És igaza is van, mert ez így nem jó.
Miért nem költöztök teljesen külön albérletbe?
Azért jó, hogy kipakoltál a szekrényedből.. hát hova tette volna a ruháit? :)
Attól, hogy te vagy "otthon", azért neked is kell alkalmazkodni kicsit, ne csak tőle várd el, hogy úgy táncoljon, ahogy neked jó.
Hosszútávon ez így ilyen formában biztos nem lesz jó.
3/7 A kérdező kommentje:
Nyáron költözünk, házba költözünk ami a sajátunk. Kérdeztem az nem zavarja, higy a szüleimmel élünk nagyon jól kijönnek és alig vannak otthon.
2016. nov. 21. 14:23
4/7 anonim válasza:
Majd a közös lakásotokat úgy rendezzétek be, hogy mindkettőtöknek tetszen. A saját szobád meg maradhat úgy, ahogy van úgyis nemsokára költöztök, addig bírja ki.
5/7 anonim válasza:
Éjszaka aludni kell,nem nézelődni!
6/7 anonim válasza:
Azért a kacatokkal telizsúfolt, és a rideg, üres szoba között van ám átmenet is... én ezt teremteném meg a helyedben: néhány cuccot elpakolnék (persze nem mindet), picit letisztultabbá, "levegősebbé" tenném a szobát, és kész. Szeretném, ha a párom is jól érezné magát, és a jó párkapcsolat nem arról szól, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy mindkettőnknek igaza van... :)
7/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled utolsó kommentelő de már így is 2x átrendeztem miatta a szobát hogy jól érezze magát, csak a nagyn kedves holmik maradtak meg és ennél többet nem dobék ki.
2016. nov. 21. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!