Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartani az exszel a barátságot, kimek van igaza?
2 évig éltünk együtt a volt párommal, márciusban lezártuk, de még 1,5-2 hónapot nálam élt, mert nem tudott azonnal költözni. Azóta is minden nap chateltünk, volt, hogy órákat, volt, hogy 1-2 mondatot. Emellett minimum 2-3 hetente találkoztunk.
Most egy szűk hónapja megismerkedtem egy másik férfival. Természetesen azóta nem találkoztam a volt barátommal, hisz az számomra is erős lenne. De az új barátom a chatelést se tűri.
Nem tudom, hogy mennyire jogos ez a kérés.
Rúgd ki gyorsan a francba, mi az, hogy nem "tűri", amit csinálsz, bármi is az?
Még egy hónap, azt se fogja engedni, hogy egyedül menj az utcára....
Attól,hogy egy kapcsolat véget ért, bármilyen hihetetlen,még maradhat normális baráti,a továbbiakban.
Kisajátításnak vélem, az ilyen teljes tiltást, sőt tán birtoklás.Nem tennék ilyet. F/31
A volt élettársam és egy hárem között van különbség.
Természetesen engem se zavarna, ha tartaná 1-2 volt barátnôjével a kapcsolatot.
Nálunk se volt helye exnek, mindketten így gondoltuk és nem jelentett gondot, nem is vágytunk rájuk.
Azért az órák naponta ami sok... Ez idő alatt sok infót cseréltek. Heti 1*2 pár perc nem sok, de a lényeg a tartalmon van akkor is. Lehet a párod nem akarja hogy sokat tudjon rólatok vagy ezt a pár órát veled töltené...
Hetente 2-3 alkalommal találkozunk, maximálisan hozzá alkolmazkodom ebben.
Mikor nálam van, nem szoktam másokkal törődni.
Nem lesz ennek jó vége, te maximálisan alkalmazkodsz, erre ő meg "nem tűri" -
Amúgy meg egy heti 2-3 találkozásos dolog nem egy olyan kapcsolat, hogy bármiféle követelése lehetne - ő megy hozzád - anyukájától, vagy a feleségétől?
Egyik se hangzik túl jól
3-as vagyok)
csak belenéztem, mire jutottál)
Menekülj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!