Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartani az exszel a barátságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartani az exszel a barátságot, kimek van igaza?

Figyelt kérdés

2 évig éltünk együtt a volt párommal, márciusban lezártuk, de még 1,5-2 hónapot nálam élt, mert nem tudott azonnal költözni. Azóta is minden nap chateltünk, volt, hogy órákat, volt, hogy 1-2 mondatot. Emellett minimum 2-3 hetente találkoztunk.

Most egy szűk hónapja megismerkedtem egy másik férfival. Természetesen azóta nem találkoztam a volt barátommal, hisz az számomra is erős lenne. De az új barátom a chatelést se tűri.

Nem tudom, hogy mennyire jogos ez a kérés.

2016. okt. 31. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Én össze sem jönnék olyannal, aki még tartja a kapcsolatot az exével, bármilyen formában.
2016. okt. 31. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Rúgd ki gyorsan a francba, mi az, hogy nem "tűri", amit csinálsz, bármi is az?

Még egy hónap, azt se fogja engedni, hogy egyedül menj az utcára....

2016. okt. 31. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól,hogy egy kapcsolat véget ért, bármilyen hihetetlen,még maradhat normális baráti,a továbbiakban.

Kisajátításnak vélem, az ilyen teljes tiltást, sőt tán birtoklás.Nem tennék ilyet. F/31

2016. okt. 31. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Értem én, hogy tartani kell a nőknek az exekkel a kapcsolatot. Az miért zavarja a nőket, hogy én is tartom a háremmel a kapcsolatot?
2016. okt. 31. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:

A volt élettársam és egy hárem között van különbség.

Természetesen engem se zavarna, ha tartaná 1-2 volt barátnôjével a kapcsolatot.

2016. okt. 31. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk se volt helye exnek, mindketten így gondoltuk és nem jelentett gondot, nem is vágytunk rájuk.

Azért az órák naponta ami sok... Ez idő alatt sok infót cseréltek. Heti 1*2 pár perc nem sok, de a lényeg a tartalmon van akkor is. Lehet a párod nem akarja hogy sokat tudjon rólatok vagy ezt a pár órát veled töltené...

2016. okt. 31. 20:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Hetente 2-3 alkalommal találkozunk, maximálisan hozzá alkolmazkodom ebben.

Mikor nálam van, nem szoktam másokkal törődni.

2016. okt. 31. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lesz ennek jó vége, te maximálisan alkalmazkodsz, erre ő meg "nem tűri" -

Amúgy meg egy heti 2-3 találkozásos dolog nem egy olyan kapcsolat, hogy bármiféle követelése lehetne - ő megy hozzád - anyukájától, vagy a feleségétől?

Egyik se hangzik túl jól

2016. okt. 31. 21:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Az anyukájától. Honnan tudtad?
2016. okt. 31. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok)

csak belenéztem, mire jutottál)

Menekülj:-)

2016. okt. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!