Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fent tartani a tüzet egy kapcsolatban? 2-3 évs után? Vagy 10 év után?
Elején ugye nyilván más, új impulzusok, minden egy új élmény amit az első néhány alkalommal csináltok.
Aztán utána nyilván megszokottabbá válnak a dolgok, kicsit olykor többet engedünk meg magunknak. Elején jobb esetben nem bunkózunk, mert meg akarjuk nyerni, de ha már a miénknek érzünk valakit, akkor már talán többet megengedünk magunknak.
Szerintem fontos, utána is kedvébe járjunk a másiknak, figyeljünk rá, és ugyan úgy ne akarjuk megbántani mint az első hónapokban. Vitatkozni néha lehet, az normális, de csak ésszel.
Szerintem a kevesebb közös program, a másikkal való törődés, és a stílus amit megengedünk magunknak x idő után komoly tényező, hogy egy kapcsolat véget érjen, és úgy érezd nem akarod folytatni.
Amit most írtam ez a hogyan öljük meg a kapcsolatunkat jellemzése
Ha egy kapcsolat évek után is ott tart, ahol az elején, az valami gázos dolog, akár tűz, akár nem.
Szóval nem azon kéne ügyeskedni, ami amúgy is kb. leheleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!