Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartani az exszel a barátságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartani az exszel a barátságot, kimek van igaza?

Figyelt kérdés

2 évig éltünk együtt a volt párommal, márciusban lezártuk, de még 1,5-2 hónapot nálam élt, mert nem tudott azonnal költözni. Azóta is minden nap chateltünk, volt, hogy órákat, volt, hogy 1-2 mondatot. Emellett minimum 2-3 hetente találkoztunk.

Most egy szűk hónapja megismerkedtem egy másik férfival. Természetesen azóta nem találkoztam a volt barátommal, hisz az számomra is erős lenne. De az új barátom a chatelést se tűri.

Nem tudom, hogy mennyire jogos ez a kérés.

2016. okt. 31. 18:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Biztató... Köszi! :)
2016. okt. 31. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:

#9 onnan gondoltam, hogy felnőtt férfi egy kapcsolatban lehetőleg minden nap találkozik a kedvesével, ha még nem élnek együtt akkor is. Azonkívül, ha ő megy hozzád, akkor nála nyilván nem lehet. Ha nem hajléktalan, ennek kb ez a két oka lehet.

Ha meg ilyen jól beoszt téged, hétfőre, szerdára, péntekre, akkor egyrészt elég limitáltak az igényei, másrészt meg nem is a maga ura.

Nem is lesz, míg anyuka él - ezért inkább a te életedbe akarna benyomulni, hogy valahol ő is számítson már!

Szerintem még egy hétvégét sem töltöttetek együtt.

De mindegy is, ha elfogadod, hogy ő simán bekorlátozhat bármit az életedben, akkor annak nemigen lesz vége.

2016. nov. 1. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!