Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én csesztem el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én csesztem el? Vissza lehet lépni? Kinek van igaza? Anyagi problémák.

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a párommal, de ebből nagyobb részt én csak a szeretője voltam. Sokáig ő tudott lakást szerezni a légyottokra, aztán én. Majd ez is megszűnt. Ekkor kezdtünk fizetős helyekre járni. Én anyagilag jobban állok, ráadásul hulla szerelmes voltam, így amikor azt mondta neki nincs pénze, én fizettem. És mivel csak "balkézről" voltam, belementem ebbe, nem mondom hogy nem morogtam, de belementem, nem akartam elveszíteni. Ez ment pár hónapig, aztán nem bírtam tovább Kiléptem. De utána újra összejöttünk, mert a másik is kirúgta. Boldog voltam. S nagyon szerelmes. Láttam mennyire ki van lelkileg, nem zaklattam semmivel, mellé álltam- és továbbra is én fizettem. Kb 2 hónap múlva megint tudtam lakást szerezni közel fél évre, de ez is elment. Mostmár nagyon zavar hogy továbbra is elvárja hogy én fizessek. Haza nem visz, mert a családja nem nagyon fogadna el. (ezt most nem fejteném ki miért) De nem tudom az anyagiakkal mit csináljak. Próbálom rávenni h legalább a felét állja, én se keresek százezreket. Azt mondja nincs neki erre. Tudom h tényleg rosszul áll, én viszont kissé megalázónak érzem már ezt. Közösen kéne. Vagy nincs igazam? Ha nekem kisebb megterhelés akkor továbbra is álljam én? Legalább amég nincs egy jó állása? (keres) Egyáltalán lehet ilyet kérni, vagy ha eddig is én álltam, akkor természetes hogy ezután is? Tudom hogy szeret, nemcsak a "jóltartás" miatt van velem. De ezen a téren makacs. Én meg nem tudom kinek van igaza, neki hogy de hát eddig is így volt, meg amúgy is van sok tartozása (tényleg van), vagy nekem hogy ez már megalázó. És mikor azt mondom hogy ha nem állod a felét, nincs szex, akkor ezt úgy értelmezi hogy már nem szeretem, biztosan van más. De ez nem igaz... Mit tegyek?
2016. nov. 16. 22:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretonek lenni is megalazo, nem hogy meg fizetgessen a no ezert...
2016. nov. 16. 22:28
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi tartásod sincs, hogy belementél egy ilyenbe, hogy csak másodhegedűs vagy és ez így jó neked, hát fizess!
2016. nov. 16. 22:34
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A gáz az azzal van,hogy büszkeséged 0. Nem mondom, küzdjünk meg mi férfiak egy nőért, ha tényleg szerelmesek vagyunk,de a ló túloldalára akkor sem szabad átesni. Igen te azzal,hogy fizetted utána továbbra is, igazad neked van,de hozzászoktattad ehhez, egyébként neked nincs lakásod vagy albérleted vagy valami ? Mármint hogy akkor mért nem viszed te magadhoz ? Helyedben egy az egyben ott hagynék csapot papot.... Sok sikert

21/F

2016. nov. 16. 22:35
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem kell mingyárt nekem esni... Tudom hogy hülye voltam, de jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok!

Egyébként már nem fizetek, azóta nincs szex. Kb 1 hónapja nincs lakás. Ha nem a szüleimmel élnék más lenne a helyzet nekem is.

2016. nov. 16. 22:44
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mibol tudod olyan biztosra,hogy szeret?Jaa mert naiv vagy? Akkor kb barki barmit is mondhatna.Majd o dob ki egyszer ha helyrejon az elete v legalabb is lesz mas aki biztosit neki lakhatast,etelt es szexet :)
2016. nov. 16. 22:46
 6/23 anonim ***** válasza:

Az a baj,ha körítően leírjuk a dolgokat, akkor annyit érsz el vele,hogy "háát de lehet az ellenkezője is", ilyenkor szép szóból nem ért az ember, én megválaszoltam a kérdésedet, tehát vázlatszerűen

Szakítsd meg vele azt,ami van,hidd el van olyan nő aki mindent megtenne érted:

Igen, sajnos te, de eleve elvolt cseszve

Már fölösleges ráadásul az a baj nicns hova visszalépni

Neked van igazad

2016. nov. 16. 22:48
 7/23 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy én tartom el. Csak a szobát álltam.
2016. nov. 16. 22:49
 8/23 anonim ***** válasza:

Még mindig titokban kell tartani a kapcsolatot, te se vállalok fel őt, és ő sem téged.

Eszetekbe se jut összeköltözni, pedig lehet, hogy olcsóbb is lenne.

Ennek én semmi értelmét nem látom, ez nem kapcsolat. Csak néha összejártok du.gni. De ahhoz elég drága mulatság.

2016. nov. 16. 22:54
 9/23 A kérdező kommentje:
Ez már teljesen nem igaz. Egymás barátait úgy-ahogy ismerjük, csak a szüleitől félt. Én mondtam hogy hozzánk(vidékre) viszont bármikor jöhet, 30 km az nem sok... Ezzel nem tudom mi a gondja. Majd jobban ráerősítek erre. Albérletre nekem sincs pénzem, akkor már inkább 1-2 hetente szoba 5ezerért... Sokkal többet a távolság meg a munka miatt úgyse nagyon tudunk találkozni, tényleg max hetente 1-2, de akkor se mindig szexelünk. Főleg mostanában...
2016. nov. 16. 23:01
 10/23 anonim ***** válasza:
Hat ennek a kapcsolat nak nincs jövője !Az oké hogy ha szeret egy férfi egy nőt azért mindent megtesz na de te hogy nincs meloja a pàrodnak fura!Szakítàs egyértelmű !
2016. nov. 16. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!