Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én csesztem el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én csesztem el? Vissza lehet lépni? Kinek van igaza? Anyagi problémák.

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a párommal, de ebből nagyobb részt én csak a szeretője voltam. Sokáig ő tudott lakást szerezni a légyottokra, aztán én. Majd ez is megszűnt. Ekkor kezdtünk fizetős helyekre járni. Én anyagilag jobban állok, ráadásul hulla szerelmes voltam, így amikor azt mondta neki nincs pénze, én fizettem. És mivel csak "balkézről" voltam, belementem ebbe, nem mondom hogy nem morogtam, de belementem, nem akartam elveszíteni. Ez ment pár hónapig, aztán nem bírtam tovább Kiléptem. De utána újra összejöttünk, mert a másik is kirúgta. Boldog voltam. S nagyon szerelmes. Láttam mennyire ki van lelkileg, nem zaklattam semmivel, mellé álltam- és továbbra is én fizettem. Kb 2 hónap múlva megint tudtam lakást szerezni közel fél évre, de ez is elment. Mostmár nagyon zavar hogy továbbra is elvárja hogy én fizessek. Haza nem visz, mert a családja nem nagyon fogadna el. (ezt most nem fejteném ki miért) De nem tudom az anyagiakkal mit csináljak. Próbálom rávenni h legalább a felét állja, én se keresek százezreket. Azt mondja nincs neki erre. Tudom h tényleg rosszul áll, én viszont kissé megalázónak érzem már ezt. Közösen kéne. Vagy nincs igazam? Ha nekem kisebb megterhelés akkor továbbra is álljam én? Legalább amég nincs egy jó állása? (keres) Egyáltalán lehet ilyet kérni, vagy ha eddig is én álltam, akkor természetes hogy ezután is? Tudom hogy szeret, nemcsak a "jóltartás" miatt van velem. De ezen a téren makacs. Én meg nem tudom kinek van igaza, neki hogy de hát eddig is így volt, meg amúgy is van sok tartozása (tényleg van), vagy nekem hogy ez már megalázó. És mikor azt mondom hogy ha nem állod a felét, nincs szex, akkor ezt úgy értelmezi hogy már nem szeretem, biztosan van más. De ez nem igaz... Mit tegyek?
2016. nov. 16. 22:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Van melója, csak szar. De nagyon pedálozik egy jobbért. Csak kicsit válogatós, nem áll be futószalaghoz. (azt én se tenném csak ha már kenyérre sincs) De amit szeretne azért tényleg küzd. Csak nehéz.
2016. nov. 16. 23:12
 12/23 Szergej55 ***** válasza:
100%
Kicsi szívem, azt a rohadt. Hát téged két éve folyamatosan hülyének néznek és még mindig nem esett le neked.
2016. nov. 16. 23:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a problema az, hogy barmit mondunk, te egyelore annyira a szemellenzos idiotat jatszod, hogy azt hiszed, ez a pasi szeret teged... nem, nem szeret. Azert van veled, mert a masik kidobta, te meg olyan hulye vagy, hogy meg fizetsz is azert gyakorlatilag, hogy beled uritsen, es meg kotelezettsegei sincsenek, mert ha epp megcsillan valami a fejedben, hogy ez tan megsem jo, rogton bedob valami erzelmi zsarolos dumat, es te azonnal el is hiszed, es azon kezdesz toprengeni, hogy oldhatnad meg, hogy ez az ertekes, csodalatos ember tovabbra is szorhassa magvait beled. Te vagy a szamar a torteneteben, aki meg konyorog is azert, hogy meglovagoljak, amikor a lovacska elfutott.

Ne legyel ennyire szanalmas. Biztos vagyok benne, hogy tobb esz es ertek van benned annal, mint ami a labad kozott van.

2016. nov. 17. 06:20
 14/23 A kérdező kommentje:

Jól van, támadni könnyű, ezt elismerem. Legalább látjátok hogy nem minden nőnek a pénz számít. Bár hogy többet ilyen kapccsolatom nem lesz az is biztos.

Vagy beszáll, vagy nincs szex. Ha ezért elhagy, nem fogom sajnálni. Pontosabban túlélem valahogy...

Csak tudjátok mindig ott a remény hogy mi van ha már csak keveset kellene kibírni, hisz most több nagyon jó lehetőség is lóg neki a levegőben, csak az ő szakmájában ez nem egyik napról a másikra megy.

Azért kössz a segítséget mindenkinek. Veletek még sosem fordult elő a vak, minden észt elnyomó szerelem? Nos ha nem, akkor viszont szívből kívánom, hogy soha ne is, mert nagyon meg lehet szívni...

2016. nov. 17. 08:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Talan elofordult, es azert latjuk ilyen jol.

Mindenesetre ez a kedves kivansag tok arulkodo szamomra, te zaklatott vagy, mert betalaltak.

2016. nov. 17. 08:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon bánt a dolog, mert én is tudom hogy hülye vagyok/voltam. Csak belülről nézve annyira más minden. Én vagyok a jóságos, szerelmes kislány, aki tűzön-vizen át kiáll a szerelméért, a legnagyobb mélységében, nyomorában is fogja a kezét, segíti, és akkor nem elég hogy utána neki ez a "minimum" lesz, de ha kétségbeesek, és segítséget kérek, akkor is rajtam csattan. :( És az a baj hogy tudom hogy van az állapot amikor az embernek nincs felesleges 2 forintja, és ezért se tudom mennyire jogos ha most nekimegyek. (ezen amúgy is sokszor vitázunk)
2016. nov. 17. 08:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért érdekes, hogy egy nő így adja a hősszerelmest. Nem néztél sok szappanoperát? Ennek már az eleje is gáz volt, szerintem
2016. nov. 17. 10:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Te meg komolyan bele akarsz ebbe a "valamibe" olni annyi energiat, hogy egyaltalan vitatkozz vele azon, hogy miert nem fizet (vagy te miert fizess) helyet, ahol o nagysaga beled urithet (mert ugye ha nincs hely akkor az urasag megsertodik es jon a hisztike... milyen erdekes)? Legyszives kapjal surgosen az agyadhoz... ez a faszi nem a szerelmed, hanem valaki, aki ugy b***sz at teged azon a bizonyos palankon par orgazmusert, ahogyan csak nem szegyelli. Nem baromi megalazo, hogy nem vallal fel teged, hogy csak akkor jon veled ossze, mikor a masik is kidobja? Es ezeket utan meg komolyan azt hiszed, hogy van mire varni? Ha annyira a szerelme vagy ennek a hapeknak, akkor miert nem vallal meg fel mindig? Miert nem tud elvinni a sajat haloszobajaba? De biztos van ra jo kifogasa, amit mar jol megetettett veled... kerdezo, ez mindig pontosan ugyanilyen lesz, es addig lesztek egyutt (az a vicc hogy ezt a faszid nem is titkolja, csak annyira manipulal teged hogy be is vetted), amig fizeted a helyet, ahol megdughat teged okegyelme. Ha nem fizeted, akkor majd a vegen kitalal valami nagy hisztit ("azert nem fizeted mert van valakid... csak meg parszor kene fizetned es utana vegre nekem is lesz jo allasom es tudnam fizetni, de te meg ezt sem tudod kivarni... mert nyilvan nem szeretsz es van valakid..." blablabla), es szakit veled. Te meg kiskutyakent rohansz majd fizetve az ujabb ezreket valami motelert, ahol urasaga kegyesen beled urit ismetelten (miutan nagy kegyesen megbocsajtotta kilengesedet)...

Ne haragudj, de ez mar joval tul van a vak szerelmen. Ez mar csak pusztan onmagad semmibe vetele.

2016. nov. 17. 10:19
 19/23 anonim ***** válasza:

#11-es válaszodból idézve: "De amit szeretne azért tényleg küzd. Csak nehéz."

Tudom, hogy ezt a munkára értetted, de _érted_ viszont nem küzd a pasi, kicsit sem. Tehát akkor a saját érvelésed alapján téged nem is akar igazán.

Ezt az egyet gondold át, ha mást nem is.

Viszont ahogy olvasom, neked nem is hiányzik a komoly kapcsolat, tökéletesen megfelel ez az alkalmi szex, jól értem? Mert ha így van, akkor tényleg nem kell változtatni semmin, legfeljebb azon, hogy minden X-edik alkalmat a pasi fizesse. De ez esetben viszont felesleges szerelemről beszélni.

2016. nov. 17. 13:05
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz hogy nem hiányzik. Azért vagyunk csak ritkán egytt mert egyrészt más városban élünk, másrészt pedig a munkabeosztás (ezen a héten pl mindennap délutános vagyok), harmadrészt pedig ez a mocsok pénz. De én akár össze is költöznék vele, csak nincs hova, és nincs miből, egy normálisabb albi pesten az már 100nál kezdődik :( Legalábbis ahogy néztem múltkor... Tényleg az volt csak a kérdésem hogy jogos e pont most támadnom ezzel, vagy ha eddig is megtettem, akkor tegyem ezek után is, legalább amég egyenesbe jön. De itt mindenki csak a torkomnak esett, ami valahol jogos, de nem ez volt a kérdés.
2016. nov. 17. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!