Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én csesztem el? Vissza lehet lépni? Kinek van igaza? Anyagi problémák.
Ne haragudj, de a problema az, hogy barmit mondunk, te egyelore annyira a szemellenzos idiotat jatszod, hogy azt hiszed, ez a pasi szeret teged... nem, nem szeret. Azert van veled, mert a masik kidobta, te meg olyan hulye vagy, hogy meg fizetsz is azert gyakorlatilag, hogy beled uritsen, es meg kotelezettsegei sincsenek, mert ha epp megcsillan valami a fejedben, hogy ez tan megsem jo, rogton bedob valami erzelmi zsarolos dumat, es te azonnal el is hiszed, es azon kezdesz toprengeni, hogy oldhatnad meg, hogy ez az ertekes, csodalatos ember tovabbra is szorhassa magvait beled. Te vagy a szamar a torteneteben, aki meg konyorog is azert, hogy meglovagoljak, amikor a lovacska elfutott.
Ne legyel ennyire szanalmas. Biztos vagyok benne, hogy tobb esz es ertek van benned annal, mint ami a labad kozott van.
Jól van, támadni könnyű, ezt elismerem. Legalább látjátok hogy nem minden nőnek a pénz számít. Bár hogy többet ilyen kapccsolatom nem lesz az is biztos.
Vagy beszáll, vagy nincs szex. Ha ezért elhagy, nem fogom sajnálni. Pontosabban túlélem valahogy...
Csak tudjátok mindig ott a remény hogy mi van ha már csak keveset kellene kibírni, hisz most több nagyon jó lehetőség is lóg neki a levegőben, csak az ő szakmájában ez nem egyik napról a másikra megy.
Azért kössz a segítséget mindenkinek. Veletek még sosem fordult elő a vak, minden észt elnyomó szerelem? Nos ha nem, akkor viszont szívből kívánom, hogy soha ne is, mert nagyon meg lehet szívni...
Talan elofordult, es azert latjuk ilyen jol.
Mindenesetre ez a kedves kivansag tok arulkodo szamomra, te zaklatott vagy, mert betalaltak.
Te meg komolyan bele akarsz ebbe a "valamibe" olni annyi energiat, hogy egyaltalan vitatkozz vele azon, hogy miert nem fizet (vagy te miert fizess) helyet, ahol o nagysaga beled urithet (mert ugye ha nincs hely akkor az urasag megsertodik es jon a hisztike... milyen erdekes)? Legyszives kapjal surgosen az agyadhoz... ez a faszi nem a szerelmed, hanem valaki, aki ugy b***sz at teged azon a bizonyos palankon par orgazmusert, ahogyan csak nem szegyelli. Nem baromi megalazo, hogy nem vallal fel teged, hogy csak akkor jon veled ossze, mikor a masik is kidobja? Es ezeket utan meg komolyan azt hiszed, hogy van mire varni? Ha annyira a szerelme vagy ennek a hapeknak, akkor miert nem vallal meg fel mindig? Miert nem tud elvinni a sajat haloszobajaba? De biztos van ra jo kifogasa, amit mar jol megetettett veled... kerdezo, ez mindig pontosan ugyanilyen lesz, es addig lesztek egyutt (az a vicc hogy ezt a faszid nem is titkolja, csak annyira manipulal teged hogy be is vetted), amig fizeted a helyet, ahol megdughat teged okegyelme. Ha nem fizeted, akkor majd a vegen kitalal valami nagy hisztit ("azert nem fizeted mert van valakid... csak meg parszor kene fizetned es utana vegre nekem is lesz jo allasom es tudnam fizetni, de te meg ezt sem tudod kivarni... mert nyilvan nem szeretsz es van valakid..." blablabla), es szakit veled. Te meg kiskutyakent rohansz majd fizetve az ujabb ezreket valami motelert, ahol urasaga kegyesen beled urit ismetelten (miutan nagy kegyesen megbocsajtotta kilengesedet)...
Ne haragudj, de ez mar joval tul van a vak szerelmen. Ez mar csak pusztan onmagad semmibe vetele.
#11-es válaszodból idézve: "De amit szeretne azért tényleg küzd. Csak nehéz."
Tudom, hogy ezt a munkára értetted, de _érted_ viszont nem küzd a pasi, kicsit sem. Tehát akkor a saját érvelésed alapján téged nem is akar igazán.
Ezt az egyet gondold át, ha mást nem is.
Viszont ahogy olvasom, neked nem is hiányzik a komoly kapcsolat, tökéletesen megfelel ez az alkalmi szex, jól értem? Mert ha így van, akkor tényleg nem kell változtatni semmin, legfeljebb azon, hogy minden X-edik alkalmat a pasi fizesse. De ez esetben viszont felesleges szerelemről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!