Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit nem lehet tolerálni egy kapcsolatban? Ez már csak rosszabb lesz? Neki van igaza?
Párom(35/F) nem tudja elviselni, ha jó kedvűen és energikusan érek haza vagy ha épp fel vagyok dobva valami jó hír miatt és énekelni, táncolni akarok; vagy éppen hangosan szeretnék zenét hallgatni kicsit, stb. Persze nem vinném túlzásba, de ő még pár perc "tombolást" sem tud tolerálni. Mindig úgy reál, hogy: "muszáj ezt?, fejezd már be!, vegyél fel fülhallgatót!, menj haza: ott tombolj!" és hasonlók... Ez eléggé bánt és zavar. Vagy neki van igaza és ne érezzem jól magam?
Én energikus, pörgős, életvidám személyiség vagyok és hozzám tartozik ez a kis 'kikapcsolódás.'
Mit tegyek? Eddig (több mint másfél év) vártam, hogy majd változni fog, de semmi.
Mit tanácsoltok? Mással is volt már ilyen?
A párod egy depressziós bunkó.
Én örülnék, ha ilyen életvidám nő mellett élnék.
Depresszióra eléggé hajlamos egyébként. De én "csak" azt érzem rajta, hogy olyan sivár. Életunt sokszor. Mindig fáradt, stb. Azzal indokolja, hogy "ne tomboljak", mert rossz az ízlésem... ez szerintem marhaság.
Pont hogy szeretném őt is feldobni, de nem lesz jó kedve soha, csak felhúzza magát meg mérgesen néz rám...
#7-es válaszoló!
Nagyon érdekes, amit írsz.
nálam akkor ez elég érdekes, mert pont az ellentéte vagyok annak, ahogy neveltek. Én sem mutattam ki soha az érzelmeimet, nem sírtam soha, nem is örültem látványosan. Lehet azért jött ki mostanában rajtam, mert a gyerekkoromból ez kimaradt?
Nem illetek össze.
Igaz hogy azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Azonban ez a ti esetetekben nem teljesen igaz. Különböző a vérmérsékletetek, ezáltal ellentét alakul ki köztetek, ami feszültséghez vezet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!