Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ennyit nem lehet tolerálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit nem lehet tolerálni egy kapcsolatban? Ez már csak rosszabb lesz? Neki van igaza?

Figyelt kérdés

Párom(35/F) nem tudja elviselni, ha jó kedvűen és energikusan érek haza vagy ha épp fel vagyok dobva valami jó hír miatt és énekelni, táncolni akarok; vagy éppen hangosan szeretnék zenét hallgatni kicsit, stb. Persze nem vinném túlzásba, de ő még pár perc "tombolást" sem tud tolerálni. Mindig úgy reál, hogy: "muszáj ezt?, fejezd már be!, vegyél fel fülhallgatót!, menj haza: ott tombolj!" és hasonlók... Ez eléggé bánt és zavar. Vagy neki van igaza és ne érezzem jól magam?

Én energikus, pörgős, életvidám személyiség vagyok és hozzám tartozik ez a kis 'kikapcsolódás.'

Mit tegyek? Eddig (több mint másfél év) vártam, hogy majd változni fog, de semmi.

Mit tanácsoltok? Mással is volt már ilyen?

2015. júl. 15. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, engem idegesített, de nem szóltam miatta. A fent leírtakat nem találom igaznak magamra, csak ha épp nem hangosan hallgatok zenét, akkor nem is szeretnék, ettől még nem vagyok depressziós.
2015. júl. 15. 12:34
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Milyen savanyújóska lehet már a párod. Engem felvillanyoz, ha boldog a nőm, és kicsattan. :) Akkor még inkább szxbe is torkollhat a dolog (na nem ezért nem zavar amúgy sem :)
2015. júl. 15. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
26%

Arra esetleg nem gondoltatok, hogy lehet, valamilyen egészségügyi problémája van, vagy egy általa szedett gyógyszernek ilyen mellékhatása van?

Kérdező, ezt Neked kellene tudni a legjobban, mit szed a párod, milyen, mit csinál, itt az emberek zöme csak a párodat fogja hülyézni, holott lehet, nagyon nem érdemelné meg.

2015. júl. 15. 12:37
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem szed semmi gyógyszert, soha nem beteg, nagyon egészséges "csak" depresszióra hajlamos. Régen voltak problémái (amikor még nem ismertem), de most semmi gondja nincs. Nevet ő sokat, meg vidám is, szeret viccelődni. Csak én minden nap, ő meg minden hónapban egyszer-kétszer (maximum.)
2015. júl. 15. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell ezt túlragozni kérdező,te sokkal fiatalabb lehetsz nála,ő már belefáradt egy kicsit az életbe,higgadtabb,másmilyenek vagytok.
2015. júl. 15. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

Bocsi, nem olvastam végig.

Nem lehet hogy "gyerekes" ujjongásod van? Ez sokak számára idegesítő lehet.

Csak egy pl.

Egyik ismerősöm azt mondta az egyik exéről (nem rosszból), hogy olyan idegesítően nyávog, hogy nem lehet vele társaságba menni.

Szerintem nem árt ezt átgondolnod. Lehet hogy tényleg gáz, amit csinálsz, és ez bárkinek nehezére eshet, de egy idősebb meg főleg rosszabbul tűri.

Ugyanis az jön le, hogy a pasi korosabb, mint te.

2015. júl. 15. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vagyok ez a hazaérek ugráljunk táncoljunk énekeljünk típus, és már pszichiátrián is jártam a depressziómmal, de volt olyan pasim, mint te. Hazaértünk és ha jó kedve volt kapta fel a gitárt, ugrált énekelt (nem is volt jó hangja), nagyon pörgött. Én nem tudtam általában ebbe beszállni, de meg se fordult a fejemben, hogy zavarjon. Ha valaki agresszíven tombol az zavar, de ha életvidám, jókedvű, attól nekem csak jobb kedvem lesz. Persze ha szeretem az illetőt. Ha nem érdekel a boldogsága, akkor van, hogy lehangol, hogy "bäszná meg hogy ő boldog én meg nem...". Nem mindig, de van amikor nagyon magam alatt vagyok és így hat rám. De soha nem a szerelmemtől!!!

Ha a mostani pasim társaságban áll neki énekelni a bot hangjával van hogy le akarnám lőni mondjuk, ne égessen már. De ha otthon énekel, akármennyire is szär a hangja, nem szólok rá, hadd élvezze, látszik hogy jól érzi magát.

23L

2015. júl. 15. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
10-esnek igaza van, eltérő típusok vagytok, simán nem illik össze a temperamentumotok. Yrod, hogy más probléma is van, nyilván a barátod ezt érzi és ezzel a savanyú viselkedéssel akar szurkálódni. Hagyd ott, mert csak a kínlódásotokat nyújtjátok meg, nem vagytok egymáshoz valók.
2015. júl. 16. 16:42
 19/21 omba ***** válasza:

Te élsz, ő meg csak van.

Nem jó párosítás.

Én jóval öregebb vagyok nála, én örülök az ilyen féle érzelemkitöréseknek, egyáltalán, az érzelmeknek.

Jó, ha kifejezed őket, nyilván te is jobban érzed magad, mint abban a szigorú gyerekkorodban.

40 felett látok sok ilyen Savanyú Jóskát, hát ő kicsit korán kezdi, - de nem fog változni.

Azt mondja, menj haza???? - hát ez viszont nyomós ok.

Menj!

2015. júl. 18. 00:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen terveitek voltak/vannak közösen, de mit csinálna ez az ember, ha gyereketek volna?
2015. júl. 18. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!