Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit nem lehet tolerálni egy kapcsolatban? Ez már csak rosszabb lesz? Neki van igaza?
Párom(35/F) nem tudja elviselni, ha jó kedvűen és energikusan érek haza vagy ha épp fel vagyok dobva valami jó hír miatt és énekelni, táncolni akarok; vagy éppen hangosan szeretnék zenét hallgatni kicsit, stb. Persze nem vinném túlzásba, de ő még pár perc "tombolást" sem tud tolerálni. Mindig úgy reál, hogy: "muszáj ezt?, fejezd már be!, vegyél fel fülhallgatót!, menj haza: ott tombolj!" és hasonlók... Ez eléggé bánt és zavar. Vagy neki van igaza és ne érezzem jól magam?
Én energikus, pörgős, életvidám személyiség vagyok és hozzám tartozik ez a kis 'kikapcsolódás.'
Mit tegyek? Eddig (több mint másfél év) vártam, hogy majd változni fog, de semmi.
Mit tanácsoltok? Mással is volt már ilyen?
Szerintem nem depresszios a parod csak o mas tipus es idegesited.. engem is idegesitenek a porgos emberek.ki nem allok aki ihaj csuhalyozik. Szeretek beszelgetni.szeretem a jó humort. Nem vagyunk egy formak
Keressetek magatokhoz illo tarsat. Nem lehet megvaltozni a masik kedveert es nem kell depressziosnak nevezni a masikat mert mas tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!