Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok a párommal már hetente naponta állandóan veszekedünveszekedünk, megver már nem bírom.A vita tárgya h heti 1-2 szer pecazni jár dolgozik megjön kb 5-6 fele eszik fürdik és pókerezik estig a telefonján és van egy 3,5 éves kisfiunk akivel nem foglalkozik mintha mi nem is lennénk utána alvás. És ha szólok h velünk nem foglalkozik akkor ordít és megver hogy fejezem be. Neki van igaza ?
2015. júl. 24. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

És ennek az embernek szülsz még egy gyereket?

Edd meg, amit főztél. Vagyis viseld el, hogy ilyen a párod. te választottad.

2015. júl. 24. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Most erre mit írjunk? Nem tegnap lett ilyen, és te mégis szülsz neki..
2015. júl. 24. 19:46
 3/7 anonim válasza:
Válj el, nem lehet erre jobbat írni...
2015. júl. 24. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondja h én várok el sokat h természetes ahogy ő viselkedik ez azóta van mióta terhes vagyok mert hova vigyem engem se moziba se nyaralni. Meg én képzelek sokat. De a szex az kellene neki de kinek van ilyennel kedve? Csak azért írtam le mert már teljesen bezavart már magamat kezdtem hibáztatni.
2015. júl. 24. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csúnyán besz**optad! Ráadásul gyerekkel terhesen....
2015. júl. 24. 20:12
 6/7 anonim válasza:

Akkor akar veled kurrantani mikor terhes vagy? Oké...

Amúgy moziba, vacsorázni és sétálni simán elvihetne, már nem azért... És azóta viselkedik így, amióta terhes vagy? Az első gyereknél nem volt ilyen, mert ha akkor is ilyen ökör volt, akkor miért vállaltál még egy gyereket?

2015. júl. 24. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy ezt írom, nem akarlak bántani, nem ismerlek. De hogy a frászba lehet olyan, hogy egy ilyen agresszív szemét vadállatnak szültél egy gyereket, vele vagy és még egyszer teherbe esel tőle?? Totálisan elhanyagol, a saját gyerekét elhanyagolja, téged ver és semmibe vesz...mit keresel mellette? Soha nem tudtam ezt megérteni...hogy a csudába képesek nők ilyen férfiakkal együtt élni, mi visz rá erre???

Van kihez menni? Édesanyád él még? Testvéred, barátnőd van, akihez átmenetileg oda tudnál költözni?

Hogy képezheti kérdés tárgyát az, hogy kinek van igaza???? Egy alpári vadállat ez az ember, a kutya nem maradna mellette!!!

23/L

2015. júl. 25. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!