Átvertek (? ) kinek van igaza?
előző hét kedden előre utaltam egy csajnak 10 ezret . ( igenigen kaptam érte már elég szidást..) úgy beszéltük meg, hogy amit vettem tőle, azt postán küldi AJÁNLOTT levélként másnap. ez így is történt, csak éppen semmi ajánlott sincs a dologban ,csak egy sima A4es boritékban adta fel ide. küldtem neki 2 ezret postaköltségnek,mert hogy elvileg az ajánlott 1500 körül van ide. erre ő a párszázas sima csomagot küldte. lényeg az, hogy előző hét szerda óta se híre , se hamva a rendelt dolgaimnak. ő állítja hogy postázta, igazolni nem tudja semmivel, de azt mondta hogy ha holnapig nem érkezik meg , visszautalja azt a 10 ezret.
szerintetek kinek van igaza? felháborodott azon a hölgy, hogy miért nem bízok meg benne,mikor ő csinálta magának a bajt, mert nem ajánlottként adta fel.
?? Egy nem értékbiztosított csomagról biztosan rengeteg mindent tud a posta.
Kérdező, te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy szereted, ha palira vesznek? Mondd meg a nőnek, hogy legyen estére a számládon a pénz, aztán csá. Ha megjönne a csomag visszautalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!