Vettem egy telefont interneten es lehet hogy atvertek?
Pontosan. Átvert! tehetsz feljelentést a rendőrségen, de kb le fognak sz@rni magasról. Max akkor van esélyed, ha több embert átver, és csoportosan tesztek feljelentést.
Így jár akinek nem jó az itthon kapható iphone, hanem neki kibszott Indonéziából kell egy telefont rendelnie, hogy még véletlenül se lehessen utánamenni.
egy szó mint száz: rábsztál, remélem jó tanulópénz volt.
Tele van a net az ilyen átverésekkel, te meg szépen benyaltad.
Így jártál igyál hideg vizet a pénzre. Semmi esély, hogy vissza kapd.
Ha elkapnák is a csalót, akkor is polgári peres úton tudnád csak visszakövetelni.
De amíg láma van, addig lámavadász is lesz.
"Rendeltem egy Iphone -ot egy magyar de Indoneziaban elo embertol. A telefon ara 115ezer foring plusz 8ezer a postakoltseg."
Gratulalok! Bontatlanul ez meg az indonez arakhoz kepest is irrealisan alacsony. Szerintem is megerdemelted!
ma 22:03
Áááá nem értesz te ehhez. Indonéziából rendelve jobban lehet vele menőzni.
Amúgy meg a vaterán 1.5x annyiba kerülnek és ugy aki spórolni akar az így jár, de főleg nem gondolkodik ezek szerint.
Az a helyzet kis pajtás, erre rába*****sztál :)
Hiába deríted ki, melyik magyar rejtett munkaerő vert át, ezen összeg belefér a legális lopás kategóriába, tehát max 6 órát tarthatja fogva a rendőrség érte (bilincs és zárka kizárva, kizárólag kihallgatás). Az utazási költségeit téríteniük kell, étkezésről, innivalóról gondoskodniuk kell, ezért inkább csak papíron történik a megdorgálás is...
A legális lopás 50 000 jelenleg, tervezik a felvitelét 200 000-re! Tehát ha te keresel havi 199 9990-et nettóban bárki büntetlenül elveheti tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!