Gulyó kérdése:
Az interneten átvertek egy babakocsival. Teendő?
Figyelt kérdés
22e-ért vásároltam meg a képen teljesen újnak tűnt, de mikor megjött és kicsomagoltam csak néztem,500ft-t sem ér. Visszavásárlástól erősen elzárkózott a tag. Mi a teendő? Olyat is hallottam, hogy 30e-ig a rendőrség nem is foglalkozik netes átveréssel. Ez igaz?2014. jún. 1. 12:00
1/5 anonim válasza:
Megtanulod a leckét... De már le sem írom, olyan sokszor leírták ezt már előttem. Ezt tényleg gyakori kérdés, talán kellene a kereső funkcióját is használni az oldalnak.
3/5 anonim válasza:
Írsz a vaterának vagy ahol vetted és törölteted. Utána meg megmondod , hogy vagy visszaveszi vagy feljelented. 6 napon belül minden interneten vásárolt terméket kötelező visszavenni.
4/5 anonim válasza:
"Írsz a vaterának vagy ahol vetted és törölteted."
Ja persze, mert így megy ez, hogy bemondásra bárkit bárhonnan törölnek, mi?
"Utána meg megmondod , hogy vagy visszaveszi vagy feljelented."
Hol jelented fel? És mi lesz a vád ellene? És hogyan bizonyítod a vádakat?
"6 napon belül minden interneten vásárolt terméket kötelező visszavenni."
Nettó baromság. De ha gondolod, jogszabályhelyre hivatkozhatsz, ha mégis úgy véled, nem a légből kaptad ezt a gondolatot...
5/5 anonim válasza:
Rábassztál.A rendőrök,a Vatera meg akárki más leszarrja.Tapasztalat.Elmész hozzá és pofán vágod.:)Ha 300 km-re lakik,már az sem éri meg.Tudják ezt a csalók nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!