Vaterás anyukák, ilyen esetben kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Évek óta vaterázom, van két számlatartozás miatt tiltott fiókom. Csináltam egy harmadikat ahol csak vevő vagyok nem eladó, a barátnőm nevére. Megtaláltam a terméket amit meg szerettem volna venni, megkértem az eladót, tegye fel a lejárt aukciót fix áron vissza. Feltette, leütöttem. Mondtam neki, küldje el a strandcipőt egy ajánlott közepes borítékban, mert az súlyhatár nélküli. Elkérte az árát postaköltséggel együtt. 2 napja elutaltam, ma mentek vele a postára és elmondásuk szerint pluszban fizetni kellett volna a feladásért (holott nem, mert én is így küldök sokszor) illetve a borítékba sem fért bele. Küldjek még +200ft-ot és akkor feladja. Én közöltem vele, hogy annyit már nem ér a termék egyáltalán (az első összeget sem érte meg de a számból nem szoktam hátsót csinálni). Megkértem, küldje vissza azt az 1500ft-ot. Erre válaszolt, hogy nem mert nem így működik, a boltban sem vihetem vissza mert nem tetszik az ára. Tudtommal a boltban ha a kasszánál nem egyezik és nem kérem, akkor nincs semmi sem, volt már rá precedens. Viszont a hölgyike nem hajlandó visszaküldeni az összeget, illetve közölte, hogy elküldi az egészet a vaterának. Nem egészen tudom, hogy sírjak e ezen vagy nevessek, hisz 1520ft-ról beszélünk. Szerintetek kinek van igaza? Én leírtam a teljes történetet a vaterának.2015. júl. 9. 19:42
1/20 anonim válasza:
Ő írta előre mennyi lesz a postaköltség?
Azt nem értem, hogy jön ide, hogy ez a 3. fiókod. Miért nem rendezed előbb az adósságod?
2/20 anonim válasza:
Neked van igazad.Még el sem postázta, szóval egy fillért sem bukott rajtad szóval utalja vissza a pénzed és adja el másnak a cuccot.
3/20 anonim válasza:
na erre szokták mondani hogy az asszony maradjon a konyhában...
4/20 A kérdező kommentje:
Személyes átvételt írt, de lejárt aukciót én kértem 1000+postáért. Utána én írtam neki h ajánlott postakész borítékban küldje annak az árával kérte el az összeget. Azért nem fizettem előbb, mert gyorsabban lett volna szükségem a termékre illetve a tartozás magasabb összegű.
2015. júl. 9. 20:00
5/20 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy sulyhatar nélkül lehet valamit küldeni. Bizony, ha tépi az x súlyt, többe kerül. Amúgy nem lehetsz valami tisztességes ember, ha két fiókodat is letiltottak tartozás miatt....
6/20 anonim válasza:
Terméklapon szereplő áron felül kérne még pénzt?
Alapból Negatív!
7/20 A kérdező kommentje:
Ajánlott postakész boríték súlyhatár nélküli, kérdezz csak utána a postán. Küldtem már benne sokmindent ami belefért. Nem lehetek tisztességes? Végülis lehet, az egyik fiókomban 300+ értékelés van ebből 10 alatt a negatív a másikban 80 amiből 3 semleges :) De valóban nem. A számlatartozásom azért van, mert nem fizettem be a jutalékot az eladások után. De ez teljesen lényegtelen ennél a sztorinál. Itt feltette nekem fix 1000ft-ra + posta. Én mondtam hogy küldje el postakész borítékban. Elkérte az 1520ft-ot ma pedig közölte, hogy küldjek még 200at mert nem elég a postaköltség. Nekem annyit már nem ér, mert a teljes összeg sokra jön ki a cipőért így visszakértem az árát amit nem akar visszaküldeni.
2015. júl. 9. 21:07
8/20 A kérdező kommentje:
A vatera megadta a választ, nekünk kell elintézni a dolgot, mert mi beszéltük meg a postát. A hölgy viszont nem hajlandó visszautalni a pénzt. Ilyenkor mi van ?
2015. júl. 10. 12:14
9/20 anonim válasza:
Az van, hogy el utalsz neki 200 forintot és megkapod a cipőt.
10/20 anonim válasza:
Egyezetek ki semlegesben. Ő nem adhat negatívot, mert a licitált összeg felett még pénzt akar kérni, az összeg most lényegtelen.
Nekem is volt már ilyen esetem, nem lett belőle negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!