Teszveszes/vaterás anyukák válaszolnátok pár kérdésemre?
inaktív lehet számlatartozás miatt is.
milyen értékeléseik vannak?
veszteni valód nincs, küldd el nekik az adataidat bankszámlaszám, utalandó összeg, ha megkaptad a pénzt küldd el nekik a cuccot.
ha nem jelentkeznek 2 hét után sem, adhatsz negatívot
Szia!
Én is így jártam,sajnos egyre több rossz tapasztalatom van mind eladókkal,mind vásárlókkal a teszveszen.
Ha 2 hétig nem jelentkezik a "vevőm",akkor negatívat adok.Bele is írtam a saját oldalamra,hogy tudok várni,ha szólnak,de 2 héten belül rendezzük le az adás-vételt.Én is csak akkor vásárolok,ha van pénzem.
Attól,h inaktív még az email címére átmennek az utalási adatok,2 hét után értékeld,mert ha nem jön létre az adásvétel,így nem kell jutalékot fizetned.
Egy jó tanács: személyes menüd,eladási beállításoknál,licitkorlátozás fülnél be tudod állítani azt,h hány %-osak licitálhatnak a termékeidre.Így akinek sok negája van,azt nem is vásárolhat tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!