Évek óta vaterázom, van két számlatartozás miatt tiltott fiókom. Csináltam egy harmadikat ahol csak vevő vagyok nem eladó, a barátnőm nevére. Megtaláltam a terméket amit meg szerettem volna venni, megkértem az eladót, tegye fel a lejárt aukciót fix áron vissza. Feltette, leütöttem. Mondtam neki, küldje el a strandcipőt egy ajánlott közepes borítékban, mert az súlyhatár nélküli. Elkérte az árát postaköltséggel együtt. 2 napja elutaltam, ma mentek vele a postára és elmondásuk szerint pluszban fizetni kellett volna a feladásért (holott nem, mert én is így küldök sokszor) illetve a borítékba sem fért bele. Küldjek még +200ft-ot és akkor feladja. Én közöltem vele, hogy annyit már nem ér a termék egyáltalán (az első összeget sem érte meg de a számból nem szoktam hátsót csinálni). Megkértem, küldje vissza azt az 1500ft-ot. Erre válaszolt, hogy nem mert nem így működik, a boltban sem vihetem vissza mert nem tetszik az ára. Tudtommal a boltban ha a kasszánál nem egyezik és nem kérem, akkor nincs semmi sem, volt már rá precedens. Viszont a hölgyike nem hajlandó visszaküldeni az összeget, illetve közölte, hogy elküldi az egészet a vaterának. Nem egészen tudom, hogy sírjak e ezen vagy nevessek, hisz 1520ft-ról beszélünk. Szerintetek kinek van igaza? Én leírtam a teljes történetet a vaterának.
De nem fogok elutalni 200ft-ot. Nem érdekel, ha negatívot ad se, a pénzt küldje vissza.
2015. júl. 11. 07:13
12/20 anonim válasza:
Ő mire fel ad negatív értékelést? Pénzt is kapott, a cipő is megmaradt. Itt te vagy meglopva. Adj neki negativot. Sőt én hasonló helyzetben másik regisztrációval licitáltam az illető több cuccára és csomó negatívot szórtam ki neki. Pontosan 12-t. Kicsit lehúzta az értékeléseit.
2015. júl. 11. 09:37
13/20 anonim válasza:
A pénzt valószínűleg nem kapod vissza. Fenyegesd meg hogy személyesen mentek érte. (Ha érted mire gondolok)
Ha meg így sem utalja vissza a gerinctelen patkány akkor vegyen magának koporsó szeget belőle.
2015. júl. 11. 09:39
14/20 anonim válasza:
Kedves lepontozó, te is egy erkölcsi nulla lehetsz ha szerinted jól van úgy hogy a kérdező 1500 Ft-öt fizetett a semmire
2015. júl. 11. 11:24
15/20 anonim válasza:
Szóval a jutalékot nem fizeted, de a vatera legyen ott amikor helpdesk kell meg igazságot kell tenni. Csak úgy grátisz.
2015. júl. 11. 11:28
16/20 anonim válasza:
Utolsó! Ha 1700ba kerül valami a boltban, akkor azt oda adják neked 1500ert? Ugye nem?
Nyilván nem helyes ha megtartja a pénzt és nem küldi el az árut, de az se, ha a kérdező elvarja, hogy 1500ert kapja meg azt, ami többe kerül.
Egy normális hangvételű level /telefonhívás lehet megoldana a problémát.
2015. júl. 11. 11:31
17/20 anonim válasza:
Amúgy érdekes, hogy amikor a kérdező lop -nem fizeti be a jutalékot, két fiókot is tiltanak, nyilvánvalóan nagyobb összegről van szo- az normális és elfogadható, de mikor egy magánember teszi ezt, 1500 forinttal, az felháborító és "erkölcsi nulla" meg "gerinctelen patkány " jelzőt erdemel
2015. júl. 11. 11:44
18/20 anonim válasza:
Hogy a kérdező nem fizet jutalékot az nem tartozik ide. Nem is értem miért írta ki. De ha én tartozom a banknak, még nem jogosítja fel a szomszédomat hogy meglopjon. Mondván hogy úgysem vagyok tisztességes ember.
A kérdező meg már nem a cipőt szeretné hanem az árát.
Ha a boltban odaviszem a 150 Ft-os árcédulával ellátott tejet és a kasszánál derül ki hogy rosszul volt kiirva mert az bizony 300 Ft, én viszont tudok máshol 160-ért akkor jogosan mondom hogy annyiért nem kérem . És a pénztáros jogosan mondja hogy akkor a 150 Ft-ot is buktam?
2015. júl. 11. 14:24
19/20 anonim válasza:
Egyébként ha a boltban valami 1500-ért van kiirva akkor is odaadják annyiért ha amúgy 5000-be kerül. Én már jártam így. Nem kérhetnek többet a feltüntetett árnál.
2015. júl. 11. 14:26
20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az az IQ bajnok, aki pontozgat fel és le. Azon kár kiakadni, miért nem fizettem be a jutalékot, de ha annyira érdekel egyeseket akkor azért, mert nem volt eszemben. A miért van két fiókom kezdetektől 2 van egyik a páromé másik az enyém. De ebben a kérdében mindez lényegtelen. A miért csináltam 3. fiókot már mondtam, mert gyorsabban kellett a termék mint arra várjak, hogy x napon belül lekönyvelik a pénzt és feloldanak. Bár így már lényegtelen, mert se pénz se cipő.
Nem fenyegetek nem az én stílusom. Én csupán kulturált hangnemben közöltem vele, hogy nem ér nekem annyit, hogy még utaljak rá és megkértem, hogy küldje vissza a pénzt. A választ már olvastátok, azóta pedig reagálni sem reagál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!