Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezeli a pénzt?
Fenntartani meg muszáj? Nem, nem muszáj. El is adhatod, vagy visszaadhatod a szüleidnek (mert nyilván ők vették), hogy nem tudod fenntartani. Vagy még az is lehet, hogy leparkoljátok a ház előtt és csak nagyon ritkán használjátok, amikor tényleg szükség van rá. És nem arra gondolok, hogy 10 km-rel odébb is azzal jársz.
Tehát nem kell fenntartani a kocsit.
Szóval, gyakorlatra mész abba a városba, igaz? Mennyire van messze? Pénzt kapsz érte? Meddig fog tartani a gyakorlat? Mellette tudsz dolgozni?
Illetve, szerintem a házimunka is kényes téma. Mármint, persze, amíg nem tudsz anyagilag mit nyújtani akkor evidens, hogy te csinálod, de ha már te is dolgozol és keresel, akkor hogy lesz? Ezt se ártana megbeszélni, mielőtt teljesen "rászkotatod", hogy te csinálsz mindent.
Szerintem baromi korai összeköltöznötök.
Egyébként hány évesek vagytok?
tanulás mellett is lehet dolgozni
mindenki kezelje a sajátját
biztos jó kitartottnak lenni
"az én anyukám ezt úgy látja, hogy ha ő a párom, ő kéne ruházzon, néha megtölthetné a kocsimat, stb."
Vagyis kitartson, mint ahogyan a ribiket szokták?!
Igaz?!!
"nincs keresetem"
"Most ő kezeli a fizetését "
"És ha ott leszek?"
Amennyiben a párodnak csak egy icipicivel is több esze van mint neked,
akkor te SOHASEM fogod "kezelni" -azaz lenyúlni- a pénzét!!!
Jo lenne tudni, mit gondol a ferfi errol az osszekoltozesrol. Nyilvan tudja, hogy mennyi penzre szamithat,vagy eppen nem szamithat, a kerdezotol.Ha ilyen feltetelek mellett is szeretne a baratnojet maga mellett tudni, akkor nekunk nincs jogunk megkerdojelezni a donteset.Egyebkent ismerek ilyen part,ahol a ferfi mar dolgozott, nagyon jo anyagi korulmenyek kozott elt,a lany meg tanult.A srac kitalalta, hogy koltozzenek ossze.A lany apja hallani sem akart rola, nem akarta, hogy a lanya egy el/kitartott no legyen. De a srac eskudozott, hogy szamara anyagilag nem megterhelo,es mindent meg tud adni a lanynak.Vegul olyan megoldas szuletett,hogy mindazt a penzt, amit addig alberletre es egyeb megelhetesre adtak a szulok, azt tovabbra is kuldtek,igy mar nem ereztek,hogy a lanyukat egy ferfi tartja el.Ma mar boldog hazasok, ket gyermekkel.
Na de olyan szuloi hozzaallassal, mint a kerdezo anyjae,... hat eleg necces a dolog.
Hát nem tudom, nekem megmondták a szüleim, hogyha felnőttesdit akarok játszani, akkor játsszam nagyban és keressek egy olyan munkát, amiből mindent tudok fedezni. Mostanra váltam le tőlük teljesen és most jelenthetem ki, hogy nem függök tőlük anyagilag.
Mondjuk én a helyedben simán eladnám a kocsimat, aztán abból a pénzből ellennék, meg persze vállalnék diákmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!