Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kezeli a pénzt?

Figyelt kérdés
Karácsonykor szeretnénk össze költözni a párommal. Ő már dolgozik, külön él, én még tanulok és így nincs keresetem. Most a itthon a szüleimnél még van zsebpénz, abból gazdálkodom. Felmerült a kérdés, hogy ott hogy lesz. Most ő kezeli a fizetését (nyilván), fizeti a számlákat. És ha ott leszek? A zsebpénzemből most megtudok venni ruhákat, egy csokit ha megkívánom, stb apróságokat. Nála majd kérjek mindig h most erre kell, most arra? Mert szerintem az embernél mindig jó, ha van pénz. Ki mit gondol erről? Ki kezeli a kasszát?
2016. nov. 6. 18:20
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jaj istenem hagyjuk már ezt a kocsi témát :D Fenn tudom tartani. Nem ez volt a kérdés. Eddig is én fizettem, ezután is én fogom. Itt az apróságokról volt a kérdés, a ruházkodásról, bérlet sem olcsó. És mondom mégegyszer, ÉN VEZETEM AZ EGÉSZ HÁZTARTÁST, ÉS A K* NAGY KERTJÉT. ÉN! egész nyáriszünetemben ott kapálok, gazolok, és minden, míg ő dolgozik, hogy legyen pl krumpli, amit majd megfőzök.
2016. nov. 6. 18:57
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem, nem lenne muszáj, de jobb lenne.... Az idegen, baromi kedves emberek, nem látnak bele a családi életembe, hogy itt mi van. Inkább nem részletezném.
2016. nov. 6. 18:58
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, akkor ne haragudj, de végképp nem értelek. Előbb azt írod, hogy lassan elfogy a pénzed, amiből fent tartod a kocsit, most meg azt írod, hogy te fizeted, te tartod fent, és nincs vele baj. De akkor a többi kiadással mi is a probléma? A benzin meg az egyebeket nagyságrendekkel drágábbak havonta mint egy bérlet. Az étel meg kisebb kiadás, mert van nagy kert.
2016. nov. 6. 19:00
 24/38 A kérdező kommentje:
Van olyan tartalékom, amit nagyon rég gyűjtögetek. Kis gyerekkor óta. Szülinapi, karácsonyi pénzek. Ez véges összeg, és végszükség tartalék. A kocsit nyilván muszáj kifizetni, azt abból kell. De ez a pénz nem arra van h ruhát, bérletet, stb vegyek belőle. Ez ha baj van, akkor jó lesz. a kocsit tudom fizetni belőle....
2016. nov. 6. 19:04
 25/38 anonim ***** válasza:
96%

Ez mondjuk elég komoly... nincs problémád a kocsi fenntartásával, de az "apróságokat" nem tudod kifizetni..

Ezt nevezik kőkemény sznobságnak. Valami olyan dologra költesz, amit nem engedhetsz meg magadnak. Tisztában vagy vele, hogy az autó luxuscikk? Ha nem vagy képes magadat eltartani, akkor ne tarts kocsit. Első a számlák, étkezés, csak aztán az öltözködés, meg a kocsi.

Szóval sznob vagy, amiért úgy tartasz autót, hogy azt igazából nagyon nem engedheted meg magadnak.

2016. nov. 6. 19:06
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy meg méginkább sznob vagy, hogy a tartalékot, amit igazából baj esetére gyűjtöttél/tartottál, elbszod a kocsira, már ne is haragudj. Ne tarts kocsit, ennyire egyszerű. És máris ki tudod fizetni a dolgaidat.
2016. nov. 6. 19:07
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem mész el dolgozni? De most komolyan, tanulás mellett simán lehet...

Az, amit a "te" pénzednek godolsz, az sem a tiéd, mert csak kaptad, de más dolgozott meg érte.

Kapálás helyett miért nem mentél el normálisan dolgozni? Nem lennél ennyire kiszolgáltatott. Hidd el, egy kapcsolat sosem végződik jól, ha a nő annyira függ a férfitól, hogy még csokira is tőle kell pénzt kérnie, mint az apjától.

2016. nov. 6. 19:10
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írsz az egészről nem érzed, hogy iszonyú gáz? :D

Édesanyukád és a te hozzáállásod is katasztrófa.

Gyakorlaton nyilván nem kapsz pénzt. Ez eddig oké. De nekem pl. suli mellett két munkahelyem is van. Diákmunkára gondolom lenne lehetőséged, nem?

És igen nem látunk bele a kis életetekbe, ezzel most kár volt dobálózni, mert feltettél egy kérdést, tehát feltételezhetted, hogy kapni fogsz hideget és meleget is egyaránt.

Az meg, hogy kapálsz, na bumm... Ezt is annyira kicsinyes dolog felhozni.

Amúgy meg nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehetne annyi eszed, hogy mivel nem anyáddal és nem is velünk akarsz összeköltözni, így a pasiddal beszéled meg az összeköltözést.

Elhajítod a kis kapát a kezedből és odaszólsz a pasidnak, hogy: "Figyu bébike, ha majd összeköltözünk akkor a kapálásért kapok némi zsebpénzt cserébe vagy te hogy gondoltad ezt az egészet?"

2016. nov. 6. 19:11
 29/38 A kérdező kommentje:
A kocsit kaptam, nem én vettem, nem én kértem. Fenntartani meg muszáj, ha már van.
2016. nov. 6. 19:11
 30/38 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ne koltozz addig amig nincs melod mert egy dolog anyudtol kerni, de egy egeszen masik kiszolgaltatva lenni egy pasinak, aminek a vege siman lehet az h a vegen hazakullogsz.

Szoval keress melot, legyen nalad penz h ne kelljen kerned:-)))Kesz mazli, hogy csokira van:-))))

De ha egesz nap kapalsz meg gazolsz akkor hogy fogsz munkat talalni? Pontositok: ha kapsz melot, akkor ki fog kapalni meg gazolni? Beno a soveny?:-))))

Erted. Nekem ez innen ugy tunik h valami napszamos vagy, aki neha eszik csokit, otthon lakik de eltartani full nem tudja magat, es most eppen gazdatestet cserel es mas fogja eltartani.

Lehet igy is ,de ennek mi ertelme?

2016. nov. 6. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!