Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezeli a pénzt?
Ezzel nem teljesen értek egyet. Ha együtt vagytok ezer éve, és mondjuk ideiglenesen az egyik megszorul akkor természetesen a másik ott van. De itt más a szitu, te csak úgy odaköltözöl diákként. A szüleid dolga lenne téged eltartani, amíg tanulsz. Nem várhatják el ezt a párodtól.
Persze, megbeszélés kérdése, te akkor megcsinálod a házimunkát, ő meg akkor eltart cserébe. De az úgy nem fog működni, hogy ő mindent megcsinál, te meg csak úgy vagy.
Hát anyád rosszul látja..néha megtölthetné a kocsidat.. hát újra megkérdezem, ő az apád?! Na meg a kocsid? Amit még fenntartani se tudsz?! Wow. Kérj anyádéktól pénzt.
Amíg diák voltam a szüleim utaltak nekem, az volt a "keresetem". Aztán persze hamar dolgozni kezdtem, hogy levegyen a terhet a vállukról (egyetem mellett), de ez egy más kérdés. Soha eszembe sem jutott, hogy az aktuális barátom fogja finanszírozni a saját dolgaimat..na meg hogy ha bárkivel összejövök, akkor ne legyek képes a közös dolgokat, közösen fizetni. Igaz, hogy ez egy ideig a szüleim pénzéből ment, de ezt ők is tudták, hiszen ők tartottak el, csak már másik városból.
2 kérdésem van:
1) a mamád szerint ő a párod vagy a bankautomatád?
2) ok a srác megtölti a kocsid, fizeti a rezsit, a ruhád, de még a rágód is, te cserébe mit is fogsz ebben a kapcsolatban tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!