Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rávenni a páromat, hogy segítsen be az otthoni teendőkbe?
Hát ezt talán előbb kellett volna tisztáznotok. Tuti nem költöznék ilyen alakkal össze.
Amúgy nem "besegítenie" kell, nem szállodában van, hanem szét kell osztani a házimunkát.
Szerintem sem fogod tudni rávenni. Vagy ezzel öregszel meg, vagy tovább lépsz.
Én megtanultam, hogy szűrjem ki az ilyen hozzáállást már legkésőbb a második randin.
26N
Egyenlő felek köszött egy kapcsolatban, hàzassàgban a hàztartàs vezetése is megoszlik. A férfi nem besegít, hanem kiveszi a részét. Ha az egyik fél megterhelőbb munkàt végez/tovàbb tart a munkaideje stb stb meg lehet beszélni bizonyos mértékű csúsztatàst ami mindkét félnek kényelmes, megfelelő. Màrmint ami az arànyokat illeti.
Én soha nem tudnék egy lusta disznóval élni, aki cselédnek nézi a pàrjàt. Az ilyenek nem tekintenek egyenrangú tàrsnak. Ha a megbeszélés nem hasznàl, én szakítanék a helyedben.
Azt még esetleg megpróbàlhatod, hogy mindent csak magadnak csinàlsz meg pàr hétig. Amiből te eszel elmosogatod, aztàn dugd el. Rà ne főzz csak magadra. Az ő ruhàival ne törődj, csak a sajàt cuccaidat mosd ki. Egyszer csak èszreveszi, hogy nincs tiszta ruhája stb. Ha ez sem hasznàl, és nem óhajtasz cseléddé vàlni, akkor én a helyedben dobnàm. Menjen vissza anyucihoz a mamahotelba.
Ezzel tech. ő jár jobban.
#Kérdező
Meg kellen osztani a melót. Szerintem. Bár van amit tuti kerülnék, mert nagyobb lenne a kár, mint a haszon. Sosem vasalnék pl. Illetve a portalanítást is kerülném, mint poralleergiás, bár minden nap végigtakarítom a főbb helyeket, pont ezért.
Lehet a barátodnak betegesen túlzónak tűnik amennyit takarítasz. Nem tudhatjuk kinek van igaza ebben.
A legnyilvánvalóbb lehetőség: ajánld fel, hogy a barátodra jutó munkát csinálhatja egy általa fizetett takarítónő csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!