Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység témakörben segítsen valaki?
Szó szerint mondjuk pont nem.. Legalábbis a történet alapján. :D
Én nem teljesen értem a problémát. Az zavar, hogy beszélget másokkal? Együtt éltek? Én nem tartom jó ötletnek amit az első javasolt, a durcázás ritkán old meg bármit is.
Ne legyél utánajárkálós, ne nyomozz, ne olvass bele a beszélgetésébe. Ne tedd tönkre a bizalmat.
Amúgy meg beszélj vele nyugodtan. Úgy kell ezt az egészet előadnod, hogy ne érezze vádnak, számonkérésnek. Azt értse meg, hogy ezt vetted észre, és ezt érzed miatta. Tedd világossá, hogy nem akarsz féltékenykedni és veszekedni vele, hanem megerősítést vársz arra, hogy ne is legyen rá okod.
"szeretném ha tudná hogy mi bajom, de nem akarom neki elmondani, " - máshogy meg nem nagyon fog menni.
De eléggé paraszt a lelkem, ha " beszélek hozzá, és akkor meg nem nagyon figyel arra, amit mondok." - ez nem javítja az esélyeket.
Szerintem kérd meg egy békés este, hogy tegye le azt a vackot, és hallgasson meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!