Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe a legjobb barátja?
Három hónapja vagytok eggyütt,és nem nyilik meg feléd?
Ha a lánnyal csak tényleg barátok,akkor nincs amiért agodnod,de én sosem hittem abban hogy ha valaki egyszer,eggyütt volt a végen olyan szoros barátság alakult volna ki.És ha csak barátok akkor mért nézi a lányt?én nem tudnám elviselni a barátom mást néz,akkor az milyen barátság?Lehet hogy még nem tudta teljesen elfelejteni a lányt?A barátod mért nem mondta el neked ,hogy volt köze a lányhoz?na látod itt látszik,hogy valami nem stimmel.
Tényleg "úgy néz rá", akkor te mindig a második maradsz.
Lényegtelen, hogy te , szebb, nyitottabb, stb vagy.
Nekem ez elég ok lenne ahhoz, hogy szakítsak vele.
A barátaitól nem tilthatom el. Nem vagyok szemét de elviselni, hogy az exre úgy néz...na azt már nem!
En nyitnek a lany fele is. Baratkoznek vele. Aztan csak nem csapja le eloled a baratodat. Ha valamennyire osszebaratkoztok biztos lesz egy kis buntudata, hogy neki meg meg mindig tetszik a baratod. Es a baratoddal is erosisd a kapcsolatodat.
Majd a csajszi ha latja, hogy jol elvagytok csak lemond a fiurul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!