Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudok teát főzni, feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok teát főzni, feleségül veszel?

Figyelt kérdés

Szeretnék véleményeket, hogy tényleg ennyi az elvárás egy nőt illetően, max jó legyen az ágyban?

Válaszoltam olyan kérdésekre, hogy "Kiszolgálod-e a párod? "-Írtam, hogy nálunk a munka mellett ez természetes.... mert egy férfi (már aki) sokat dolgozik és fáradt.

Hát úgy leoltottak a nőtársaim', hogy csuda...

Itt jött, hogy ők maximum teát főznek-de bele teszik a cittomot is-mi kell ennél több..... Hm-

Biztos én vagyok a defektes . (?)

#férfi #házasság #szerelem #Nő. együttélés #harmónia.
2016. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

#27. Igen, már vártam, hogy valaki felhozza ezt a "fiatalabb punci"szöveget....

Nem gondolnám a párom ilyen primitívnek, hogy kvázi "punciért, puncikért" hagyna el... Ha szerelmes lenne másba az benne van a pakliban, -de ez velem is megtörténhet-bárkivel... Akkor nincs mit tenni!

Miért cirkuszolnék? -Felemlegetni, hogy jaj hát mit meg nem tettem? - Tévedsz, ez nem az én stílusom. Talán te így intéznéd... én nem.

Ez nem valami üzleti vállalkozás, hogy kinek, hogy jár osztalék és ki mennyi munkát és időt, energiát rakott a pojektbe'....

Érzelmekről beszéltem.

Mindnki úgy éli a kapcsolatát ahogy akarja, pont nem én, hanem engem támadtak miatta-ezért tettem fel kérdést.

A nagyanyám egy bőlcs asszony volt ő tanított egy örök igazságot: -"Aki nem akar érteni annak ne magyarázz. "

Azt hiszem megfogadom a tanácsát.

2016. szept. 29. 20:03
 32/41 anonim ***** válasza:
26%
Igazságos munkamegosztás a mai nők szerint: A férfi mos, főz, takarít utánuk is, keresi a pénzt, fizet mindent, cserébe kap egy lyukat. A nő meg szabadon "önmegvalósít". Jó, hogy ilyen vagy, remélem találsz/találtál olyat, aki nem használ ki, és cserébe elvégzi a férfi dolgokat.
2016. szept. 29. 20:33
 33/41 anonim ***** válasza:
58%

Én alapvető dolognak tartom, hogy nőként én tartom rendben a háztartást.Főzni imádok, jól is tudok, azt pedig, hogy szedek a páromnak, elé teszem, majd a végén elpakolok, egy udvarias gesztusnak tartom.Égnék saját magam előtt ha pl. azt mondanám neki, "porszívózz már össze kérlek".Miért tegye?Ő a férfi, én a nő.Úgy ahogy egy nő szereti magát nőnek érezni, úgy egy férfi is annak szeretné érezni magát.

Egyetlenegyszer nem éreztem kényszernek semmit amit csinálok, mint ahogy ő sem érzi kényszernek, ha x tízezer forint elmegy egy kikapcsolódásra.Azt sem hiszem, hogy kényszernek élte volna meg, hogy ő fizette a bokacsizmám, vagy nyáron a szandálomat.

Mindig kedves, aranyos, az ágyban szenvedélyes, igazi FÉRFI, aki mindig figyel rám is.

Ha én megkapom a figyelmességet minden téren, akkor én ugyan miért ne viszonoznám pl. azzal, hogy elvégzek itthon mindent?

Sajnálom, hogy sok nőtársam csak kapni akar egy kapcsolatban, adni nem.

2016. szept. 30. 06:16
 34/41 anonim ***** válasza:
Csak a kérdésre vàlaszolok.. Igen! :D
2016. szept. 30. 06:20
 35/41 anonim ***** válasza:
68%

#33-as vagyok

Még annyit hozzátennék, hogy például ma reggel is behozta nekem ágyba a kávét, pedig késésben volt, ráadásul a heggesztéstől begyulladt a szeme.

Szóval nem robotnak néz, hanem nőnek.

2016. szept. 30. 06:24
 36/41 anonim ***** válasza:
61%
7essel értek egyet! Én bankban dolgoztam (nem 6 hanem 8-10 órát), azért mert az nem fizikai, szellemileg igenis megterhelő! Visszasírtam a régi diák melómat amiben testileg iszonyat jól esett elfáradni, de ezek az irodai munkák...mikor hazafelé azon agyalsz, hogy holnap épp melyik ügy h1atáridős, készíted fejben a listát h kiket kell felhívnod, stb. Nem tudsz kikapcsolni! Na de a kérdésre is válaszoljak: Igenis képes legyen a férfi is ezekre, és vegye ki a részét! Tök jó ahogy hozzáállsz, még! Ha ehhez "szoktatod" a párod, akkor gondolj bele h mi lesz ha gyerekeitek lesznek! Akkor teszed fel a következő kérdést...miért rám szakad minden? Miért nem képes segíteni? Hazaesik a munkából és leül a tv elé sörözni, én meg gürizek tovább, majd sz@rba se nézi a munkám. Bejön koszos cipővel, szétdobálja a ruháit stb! Ki ezért a hibás a férfin kívül? Hát a nő, aki ehhez szoktatta!
2016. okt. 2. 15:01
 37/41 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem miért gondolkodnak ilyen sokan ennyire végletekben. Én megcsinálom a házimunka nagy részét, de a párom szívesen segít. És ez így van rendjén. Nem vagyok én sem cseléd, és neki sem nő puncija attól, hogy néha elvasal, vagy mosogat. Főleg, hogy "férfi munka" nincs mivel nem kertes házban lakunk, és ő is irodai munkát végez. Nekünk fontosabb hogy együtt töltsük az estét, mint hogy ragyogjon a lakás és hétfogásos vacsora legyem minden nap. Nyilván sarkítottam kicsit. Azt viszont undorítónak tartom mikor a férfi elvárja hogy mindent a nő csináljon, aztán utána legyen kedve a szexhez is... Szerintem sehol senki nem irt olyat hogy a férfiak csináljanak mindent, csak annyit hogy szálljanak be és ne mindent a nőtől várjanak el.
2016. okt. 4. 17:53
 38/41 anonim ***** válasza:

Ja-jah rohanok....

Citromos keksz is van?

2017. ápr. 9. 22:05
 39/41 anonim ***** válasza:
59%

ennyit írni egy házimunka-megosztásról tök röhej. :)

nem értem a kérdezőt, h miért gáz, ha a párja pl. port töröl, az is gáz lenne, ha pl. egy utcaseprő párod lenne, ennyit számít egy meló a szemedben?

2017. ápr. 9. 22:24
 40/41 anonim ***** válasza:

A vőlegényem többet dolgozik, ezért úgy igazságos, ha én kicsit többet vállalok a házimunkából.

De azért nem ugrok ha bejelenti h éhes :D

Amikor kér egy kávét, mindig viszek neki. Amikor kérek egy kávét mindig hoz nekem.

Nagy ritkán főzök, inkább ő szokott, jobb érzéke van hozzá, ő szereti.

Utálok hűtőt tisztítani, azt mindig ő csinálja.

A wc pucolással kezdek kibékülni, de azért szeretem átpasszolni.

Néha kedveskedésből csinálok neki vacsit vagy valami finomat.

A javításokat nyilván ő csinálja, én még villanykörtét sem cserélek.

Viszont mire hazaér, minden nap rend és tisztaság van, ha többet nem is, legalább felsöprök, pakolok és ellátom a kutyust.

Amikor látja, hogy poros a szekrény, letörli. Amikor látom, hogy poros a szekrény, letörlöm.

Szívesen pakolnék neki reggelit is, csak képtelen vagyok olyan korán kiszenvedni magam az ágyból, de amúgy szívesen összedobnék neki reggelente valamit kis cuki cetlikkel. Volt, hogy felkeltem, csináltam neki diétás bundáskenyeret és utána visszafeküdtem :D

Nekünk ezek a dolgok annyira természetesek, nem görcsölünk azon, ki mit csináljon. Nem vagyunk cselédek, nem használjuk ki egymást, szeretünk a másiknak kedveskedni, de nem szolgáljuk egymást. Ha baba lesz, majd azt is kitaláljuk, hogy ki mit merre hogyan. A leírásombol látszik, hogy ugyan többet vállalok a napi feladatokból de kicsit sem szolgálom ki, nem cselédkedem, azokat a nőket én sem szeretem.

2017. ápr. 10. 01:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!