Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok teát főzni, feleségül veszel?
Szeretnék véleményeket, hogy tényleg ennyi az elvárás egy nőt illetően, max jó legyen az ágyban?
Válaszoltam olyan kérdésekre, hogy "Kiszolgálod-e a párod? "-Írtam, hogy nálunk a munka mellett ez természetes.... mert egy férfi (már aki) sokat dolgozik és fáradt.
Hát úgy leoltottak a nőtársaim', hogy csuda...
Itt jött, hogy ők maximum teát főznek-de bele teszik a cittomot is-mi kell ennél több..... Hm-
Biztos én vagyok a defektes . (?)
Köszi, de nem:)))
Utálom a tea minden formáját. Nem nyerő a dolog:)
Igazábol a kérdésem cseppnyi cinizmust takar és nem férjkeresési kampányba'kezdtem...
Csak érdekel, hogy a férfiaknak tényleg jó -e elkényelmesedett nőkkel élni?
Miért néznek cselédnek ha támogatom a társam? Vasalok neki ruhát, készítek ételt munka előtt, kezébe adom a kávét stb....
Még privátban is írták, hogy ez kihasználás..... tényleg nem értem, mert én ezeket szívesen teszem.
Haha.... a szomszédasszony még teát sem tud főzni, de a férje szerint kegytlen jól szop!
-Erre én is kiváncsi lennék.
Hát a mai nőket nem kell feleségül venni, nem tudtad?
Ha neked ez örömet okoz, csináld!
Én a fenekelést szeretem :)
De 10 év múlva se sírj.
#7 Teljesen értelek és normálisan le is vezetted amit gondolsz.
Hat órában vállalkozást vezetek, persze könnyebb mint 12-óra sori munka.... de a házi munkát én szívesen megcsinálom, főzni párom is tud-de akkor úszik a konyha és mosogatni nem szeret.... tehát nekem egyszerűbb ha én csinálom. Ilyen porszívózás meg mosás-hát nem szeretném úgy látni... -szereljen csapot, vagy nyírjon füvet... Nem tudom,egyedülálló csinálja persze, de nekem visszatetsző ha egy pasi port törölget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!