Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok teát főzni, feleségül veszel?
Szeretnék véleményeket, hogy tényleg ennyi az elvárás egy nőt illetően, max jó legyen az ágyban?
Válaszoltam olyan kérdésekre, hogy "Kiszolgálod-e a párod? "-Írtam, hogy nálunk a munka mellett ez természetes.... mert egy férfi (már aki) sokat dolgozik és fáradt.
Hát úgy leoltottak a nőtársaim', hogy csuda...
Itt jött, hogy ők maximum teát főznek-de bele teszik a cittomot is-mi kell ennél több..... Hm-
Biztos én vagyok a defektes . (?)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
#13,-Kedves vagy, remélem rátalálsz egy olyan lányra aki megbecsül.
Léteznek egyébként, gyerekem baráti körében nagyon sok kedves, rendes és okos lány van-céltudatosak de az nem egyenlő az önfejűséggel. Úgy látom ma inkább a komprumisszumkészséggel vannak gondok a fiatal csajok körében.
Sajnálom, hogy az őszinte kommented miatt mások lepontoznak:( Tőlem zöldet kaptál)
#21. Aki nem kérdez buta marad, -aki kérdezni sem enged az mindig az volt...
Bizonyos vallásokban nem kérdezhetnek a nők....ott a férfiak viselkedése egy ősi tradícionális pimitív kultúrán alapszik...
Tehát a hozzászólásod téged minősít.
#21 Nem vagyok büszke-sok nőtársamra nem...
Véleményed szerint az "igazi férfi" alsónadrágját a házvezetőnő mossa és étteremben étkezik, illetve arra vár, hogy téged kényeztessen?
Ez is egy gondolat. -Keress ilyet előtted a lehetőség...
De az én párom azért lett sikeres mert a (szerinted "cselédségemmel")- azzá tettem.
Emelett egy férfi akkor igazi férfi,' -ha az adott nő mellett annak érezheti magát...
A legtöbb pasit a nők rontják el... vagy anyuci meg otthon, vagy egy olyan nő aki mindíg a mérleg nyelvét kémleli, hogy éppen most merre billen?....
Egyébként le sem pontoztalak a "kedvességedért".
Sokan mem is értik, hogy nem a főzés itt a lényeg. Hanem a másik támogatása, az miért cselédség?
Kérdező, jó, hogy így gondolkozol, bár a nősüléssel ugye bár elkéstem?
Ezt a macska-egér harcot meg nem szeretem amit a kényelmes nők vívanak.
Nem. Véleményem szerint, ezt egy pasi magának is megtudja csinálni. :D
De végül is, ez a te dolgod, azt csinálsz amit akarsz, de akkor te se szóld már le azokat a nőket, akik érett férfiként kezelik a pasijukat, nem pedig 3 éves óvodásként.. Viszont, ha x év múlva elhagy egy fiatalabb punciért, ne gyere azzal, hogy te bezzeg a seggét is kinyaltad a kedves uradnak, és ez a hála...!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!