Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudok teát főzni, feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok teát főzni, feleségül veszel?

Figyelt kérdés

Szeretnék véleményeket, hogy tényleg ennyi az elvárás egy nőt illetően, max jó legyen az ágyban?

Válaszoltam olyan kérdésekre, hogy "Kiszolgálod-e a párod? "-Írtam, hogy nálunk a munka mellett ez természetes.... mert egy férfi (már aki) sokat dolgozik és fáradt.

Hát úgy leoltottak a nőtársaim', hogy csuda...

Itt jött, hogy ők maximum teát főznek-de bele teszik a cittomot is-mi kell ennél több..... Hm-

Biztos én vagyok a defektes . (?)

#férfi #házasság #szerelem #Nő. együttélés #harmónia.
2016. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#9 Hát huszonpárnál járunk... -De tíz év múlva lehet, hogy sírok:) -senki nem tudhatja lesz-e a kedvesnek potencia problémája vagy megőszül itt nekem....

Te figyelj már - a fenekelés milyen felállásban megy? -mert az például nem mindegy:)

2016. szept. 29. 11:22
 12/41 anonim ***** válasza:
Na ez a kérdés most kezdett el érdekelni! XD
2016. szept. 29. 11:26
 13/41 anonim ***** válasza:
20%

Kerdezo te egy normalis no vagy! Csak remelni tudom hogy ilyen not talalok meg egyaltalan az eletben aki velem egy idos :) ne felj azt megszerzem de el nem fogom engedni. 7 es hozzaszoloval eggyet lehet erteni akkor ha a ferfi es a no is ugyanazt a melot csinalja ugyanaddig. Mert ha a pasi 12 orazik a soron a csaj meg bankba melozik 6 orat es meg elvarja utana hogy a pasi mindent megcsinaljon az mar szamomra tulzas. Meg csinalom nem arrol van szo de ennyi erovel egyedul is elhetnek. Minden feminista not elkuldenek az 50 evvel ezelotti torokorszagba hogy ott pattogjanak :)) ott nem elnenek sokaig az biztos :D de mivel ez a vilag megszunt ezert egyre jobban kitor ez a feminizmus csak a nok nem tudjak hogy ezeknek oriasi hatranyai vannak. Most nekem egy feminista ne kezdjen pattogni hogyha beulunk valahova en fizessek helyette mert o no. Fizessen maganak vagy ne legyen feminista. Sajnos sokan csak a jo reszet nezik meg azt hiszik csak az van holott van negativ is boven.

Kerdezo a kerdesedre a valaszom igen! Felesegul vennelek mar csak azert is mert nem rabszolga melonak fogod fel! Nagyon sok huszoneves haverom keres ilyen not maga melle koztuk vagyok en is bar nem vagyok meg 20 eves. Ilyen noert kellene harcolni nem a plazacicakert akik meg a tejet se tudnak megmelegiteni.

2016. szept. 29. 11:32
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én egyet értek a hetes válaszolóval. És igen, bele lehet fáradni a másik kiszolgálásába idővel. Édesanyám mindig mindent megtett apámért, főzés, mosás, takarítás. Apámnak nem is volt semmi dolga, csak dolgozni, nyáron füvet nyírni, meg néha kutyát sétáltatni. Emellett persze édesanyám is dolgozott, és dolgozik is a mai napig 8 órás munkakörben. Apám eleinte többet dolgozott. Nos, mivel sofőrködött, nem sokat mozgott, elhízott, de nagyon durván, jött a szívinfarktus, 2 műtét, most rokkant nyugdíj. Anyám továbbra is dolgozik, apám egész nap itthon ül, néha kimegy sétálni, és annyira sem hajlandó, hogy maga után betegye a mosogatógépbe a koszos edényeit. Nem kellene kézzel elmosnia, csak betenni. Nem veszi le a cipőjét, sarasan összemászkál mindent, és még sorolhatnám. Annak idején anyám is örömmel segített apámnak, hiszen gyakran 12 órázott, éjjel vezetett. De ez mára megszűnt, folyton megy a veszekedés. Anyum már fáradt, apám fizikailag és agyilag is épül le, mert tényleg semmit nem csinál, azon kívül, hogy néha vadidegeneknek meséli el, hogyan rokkant le. Aminek már 5 éve, de új témája azóta sincs.

Nos, én ezen a példán tanulva soha nem szolgálnám ki a másikat, de nem is lennék háztartásbeli. Dolgozni akarok, mert szeretem a szakmámat, épp ezért igenis elvárom, hogy a férfi is ugyanúgy porszívózzon, főzzön, mosson otthon, ahogy én. Persze, ha valamelyikünk szívesebben csinálja egyik másik feladatot, akkor lehet egyezkedni.

2016. szept. 29. 11:40
 15/41 anonim ***** válasza:

Házimunkatéma: én úgy nőttem fel, hogy ki kellett vennem a részem a házimunkában, porszívózás, szemétkivitel, ilyesmik, pláne, mióta a szüleim elváltak, és elköltöztünk apámtól (van egy húgom, így hárman anyámmal éltünk). Tehát megszoktam, hogy csinálok ezt-azt. Most egyedül élek, így meg mindent nekem kell, de nincs vele baj. Igazából nem viszem túlzásba :D Ha majd talán lesz barátnőm, akkor majd megbeszéljük, hogy hogyan legyen ez, nem döntöm el előre, kompromisszumképes vagyok. Amit viszont nem szeretek az a szituációfüggetlen végletek hajtogatása, amikor valami hülye elv alapján akarná eldönteni, hogy ő márpedig mit (nem) csinál. Nem várom el, hogy másodműszakos háziasszony legyen, de abba se mennék bele, hogy ezzel a felkiáltással akkor ne csináljon semmit.

Elvárástéma: lehet, hogy sokaknak tényleg elég az ágybeli teljesítmény, de nekem nem. Több okot is hallottam már, hogy miért elég nekik: van, aki maga se tud többet nyújtani, így hasonlóan alacsony színvonalú embert keres, van, aki meg egyedül akar mindent csinálni, és a nőben csak egy ágytársat keres, nem szellemi partnert. Én szellemi partnert keresek elsősorban, lehet emiatt olyan nehéz bárkit is találni :D

24/F

2016. szept. 29. 11:51
 16/41 anonim ***** válasza:
6%

Lehetsz csinos. főzhetsz jól. Feleségül mégsem veszlek. Egy okot mondj miért adjam fel függetlenségem?

Miért kellene minden nap mákos tésztát ennem?

Főzni, vasalni tudok. Inkább étterembe kifőzdébe járok, miért főzicskéznék órákig?

Egyébként miért lenne fontos, hogy egy nő főzzön? Régebbi modellben amikor háztartást vezettek, nélülözhetetlen volt.

Konzerv kaják, kifőzdék nem drágák. A hölgy dolgozik. Estére ő is fáradt.

2016. szept. 29. 11:53
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Nagyra értékelem, hogy elvégzed a házimunkát, viszont nálam van egy másik szabály is: egy nő nem kérdezhet.
2016. szept. 29. 11:55
 18/41 anonim ***** válasza:
8%
Bleszaladtál a Femíliciába. Nekik minden szar ami van. A férfi szolga-állat amit nem szabad tisztelni, szeretni, csak használni, mert a férfi-állat faj eredendően és kollektíven bűnös az ezelőtt +200 évvel történt gonoszságokért. Hát ez van. De ne aggódj, ők csak egy szűk réteg és csak pár SZTK szemüveges, szakállas hippi-hipster tart velük a szokásos menopauzás öreglányok és az idegesítő "apucilánya" kislányok mellett.
2016. szept. 29. 12:30
 19/41 anonim ***** válasza:
Én jól főzök, így nekem más elvárásaim vannak egy nő felé, mint hogy tudjon főzni. Lehet ezért nem találok magamnak?
2016. szept. 29. 12:46
 20/41 anonim ***** válasza:
56%

Azért mert teát tudsz főzni nem, csak ha nokedlit is tudsz szaggatni:)

Huszon éveseknél szerintem nem elvárás, csak az hogy jól nézzen ki és jó legyen az ágyban.

Én speciel azért is váltam el mert az exfeleségem nagyon nem tudta rendben tartani a házat. Rendetlen volt igénytelen, lusta, hanyag. Legtöbbször én csináltam a takarítást, rendrakást mert már nem tudtam elviselni a mocskot amit már a végén csinált. Én vigyázok a rendre a dolgaimra, szóval én utánam nagyon nem kell senkinek sem pakolni takarítani, helyette kellett nekem ő utána. Nem derogál a házimunka de beleuntam éveken át hogy más "szarát" én pucoljam el. Nálunk is a fent említett eset állt fenn, napi 12 órákat dolgoztam abban az időben, elég kemény fizikai munkát, még hétvégéken is nyomtam a melót. Ő 6 órázott lájti bájti melóhelyen.

Minden baja volt, ő fáradt őt kikészítik munkahelyén, neki feküdni kell ha hazajön és pihenni.

Egy valami volt amire azt mondom oda tette magát az a főzés, finomakat főzött és sütött, de igazából ennyi.

Ez nem ellensúlyozta a többi elég durva dolgot. Azt hogy például az asztalokon halomban állt a kacat, ujság, szatyor, szemét, sarokban üres flakonok taknyos zsepik, ágyon kanapén, ruhák szanaszét, kimosottak és használtak...

Na mindegy is, már megszabadultam tőle.

Szóval ez azért egy kirívó eset, ahogy látom a nők többsége nem ilyen durván kupis. Ezért is szakítottam mert úgy gondoltam még simán megtalálhatom így 30 felett azt akivel boldog lehetek és nem csak a stressz van mindennap.

Úgyhogy nem, nem elég ha csak teát tud főzni...

2016. szept. 29. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!