Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fingotok az agyban, amikor egyutt alszotok?
Velem csalta már meg férfi a barátnőjét, többek között emiatt is, hogy folyton odapukizott elé, ritkán szőrtelenített és egyebek, én meg egy abszolút nőies nő vagyok, nem csináltam soha előtte ilyeneket. :) Össze is akart velem jönni, de meggyőztem, hogy maradjon a barátnőjével, macerás az ilyen, kellene a fenének valami igénytelen tyúk bosszúhadjárata. :D
Gondolom azóta talált magának másik igényes lányt, akivel csalhatja. Persze otthon ő se mondta meg soha a barátnőjének, hogy zavarnák ezek a dolgok. :)
mi 2 és fél éve vagyunk együtt,(1 éve együtt is lakunk) de én még nem mertem előtte.:DD ha este kell,miközben filmezünk,mindig kitalálok valamit hogy miért kell kimennem a konyhába pl.. persze éjszaka keltem már fel arra hogy én pukizok,sőt biztos volt már olyan hogy meg is hallotta,de nem mondta.. ő ritkán szokott,de akkor olyan büdöset hogy a kis panellakást azonnal szellőztetni kell :D bezzeg ha egyedül vagyok nem zavartatom magam :D
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!