Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti fingotok az agyban, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fingotok az agyban, amikor egyutt alszotok?

Figyelt kérdés
Nah szoval engem az erdekelne, hogy a hazasparok "x" ido elteltevel hogyan kezeil azt, ha este fingani kell? Ugy ertem, ti fongotok az agyban, amikor egyutt alszotok? Vagy ugy csinaljatok, hogy halkan? Ugye a halknak is ugyanugy szaga van. Nah, nekem meg nem volt kapcsolatom, de ez a resze erdekelne a dolognak. Egy ido utan, ha kihalta s szerelem, meg a tokom tele van az asszonnyal, szerintem en direkt telefinganam a szobat. Ti hogyan csinaljatok?

2016. szept. 27. 20:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%
Hát, biztos gyalázatosak vagyunk, de mi kiengedjük. Persze az első pár évben szemérmesebbek voltunk, de azért úgy leélni egy életet, hogy takargassam a párom előtt a testem természetes khm... "működését", szerintem elég frusztráló lehet. Azt még hozzátenném, hogy ugyebár vannak "fokozatai" a dolognak, pl. ha tudom, hogy ez most ordenáré büdös lesz - gondolom nem kell magyarázni, h azt lehet előre "érezni" -, akkor azért veszem a fáradtságot, hogy kisétáljak, és máshol eresszem ki, mindkettőnk érdekében. Ez kb. úgy néz ki, hogy "Hova mész, szívem?" "Fingani." "Oké."
2016. szept. 27. 20:50
 12/35 anonim ***** válasza:
80%
Sok ideig visszatartani szörnyen egészségtelen. Épp elég, hogy munkahelyen muszáj, de ha még a oárom előtt is az lenne, abba belehalnék.
2016. szept. 27. 20:51
 13/35 anonim ***** válasza:
48%
Amikor voltak barátnőim, mindig kaptak holland kemencét. :)
2016. szept. 27. 20:57
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
Te jó ég, mennyi rózsaszín-romantikus lelkű (és a sok visszatartástól frusztrált, hasfájós) lepontozó van itt. x) Megnézném őket, h egy laza 14 éves házasságban is ilyen kis szemérmesek lesznek-e... Hahha...! :D
2016. szept. 27. 21:02
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

Nem ide tartozik,de nagyon jókat nevetek az írásaitokon:D

11-es jól leírtad,röhögtem:DD

2016. szept. 27. 21:09
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
Mi pukizunk egymas elott ha kell, ami nalam ugy nez ki, h reggel egy puki es ezzel az aznapi "adag" le is lett tudva. Nem varom el tole h felfujodjon, pukizik elottem en is elotte es nem csinalunk belole ugyet, sot be sem jelentjuk.
2016. szept. 27. 21:10
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

Már nem azért, de aki azt mondja, hogy csak halkan fingik.

Honnan tudjátok előre, hogy nem-e olyan lesz, mint mikor a lepedőt szakítod hosszába? :D

2016. szept. 27. 21:33
 18/35 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon röhögök :DDD

"Állítása szerint reggel ha lehúzza a takarót gombafelhő szabadul fel mérges gázok kíséretében. "

"hosszában szakítod a lepedőt" :DDD

Én úgy gondolom van egy határ, nem fogok dührohamot kapni ha kicsúszik a puki, de ha tudja, oldja meg máshol, én is így csinálom. Emberek vagyunk, ez természetes dolog, de a sz.rás is az, mégsem csináljuk egymás előtt.

2016. szept. 28. 11:35
 19/35 anonim ***** válasza:
92%
Jópár hónapig mi is szaladtunk egyik szobából a másikba, ha valakire rájött. Aztán elmúlt ez a kényszer. Mindketten tudjuk, vannak ételek amik puffasztanak, ez van. Van hogyha ki akarok menni, és rájön, direkt addig csikiz, amíg ki nem csúszik, vagy fordítva :D Ha meg annyira büdös, még mindig ki lehet nyitni az ablakot és feltalálták a légfrissítőt is. :D 20L
2016. szept. 28. 16:13
 20/35 anonim ***** válasza:
Igen. Álmában senki nem képes visszatartani... Amúgy egyébként is. Emberek vagyunk, így működünk. Egyikünk sem csinál belőle problémát, max jót röhögünk és kész. Aztán ha büdi, akkor ablak, vagy légfrissítő. Vagy meghalunk gázmérgezésben reggelre.
2016. szept. 29. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!